Milyen lesz a tetkó, ha fogyok 20kg-t?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ehhez hasonló tetoválást, ugyanoda ahol a képen is van.
85kg-ról kezdtem, most 80 vagyok és le akarok menni egészen 60-ig. Úgy számoltam, hogy kb. májusban meg is lesz. Nem gyorsan akarok fogyni. 1 hét alatt 1 vagy 1,5kg-t csak.
Nem fog eldeformálódni a tetkó, ha most megcsináltatom? (Azért nem akarom megvárni vele, míg lefogyok, mert még most szeretnék túl lenni rajta, míg nincs jó idő.)
2013. jan. 20. 11:30
2/6 anonim válasza:
1-1,5 kg hetente az nagyon sok, és gyors fogyás. Így tuti nem lesz szép a bőröd, Esetleg ha rendszeresen tornázol, edzel akkor lehet. Szóval szerintem ha gyorsan fogysz mozgás nélkül, akkor nem lesz szép a tetoválás, a vonalak nem lesznek egyenesek, és nem fog ilyen szép mintát kiadni.. Ha mozogsz, akkor nem tudom, attól függ mennyire sikerül feszessé varázsolni a bőrödet. Én nem vállalnám be csak akkor ha sikerült lefogyni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Naponta 2-3 órát edzek, nem koplalok.
2013. jan. 20. 12:25
4/6 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, ez túl gyors fogyás. Egy HÓNAP alatt lenne normális az 1-2 kiló leadása.
Ha nyár végére leszel csak 60 kiló, és már megvan a tetoválás, nem lesz semmi baja.
5/6 anonim válasza:
2. vagyok
Napi 2-3 óra edzés?! Jól bírod :) Akkor szerintem nem lesz gond, de azért kérdezd meg azt is aki készíti a tetoválást, gondolom ő jobban ért ehhez.
6/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem már a tetoválót, ő azt mondta nem lenne gond. De nem nyugtatott meg teljesen. :P
2013. jan. 20. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!