Van itt olyan, akinek az segített az önbizalom-növelésben, hogy lecserélte a ruhatárát? Vagy szerintetek mit tegyek? 16L Tanácsok?
Eléggé önbizalom hiányos vagyok, főleg suliban.
Nem tudom miért, itthon, meg az itthoni társaságban, barátokkal nagyon jól elvagyok, felszabadult leszek és a többiek szerint egyáltalán nem vagyok hallgatag, de suliba teljesen az ellentétjére fordul.
Ott olyan kis szerény 'jókislány' vagyok, nem vagyok nagyon beszédes az osztályban sem, ott vannak azok a felvágós színészkedő csajok, akik folyton tudnak beszélni valamiről, én meg inkább csak hallgatok, nem nagyon szólalok meg köztük.
Szeretnék kicsit felszabadultabb lenni iskolában,ne legyek annyira visszahúzódó...pl más osztályokban is ilyen vagyok mikor átmegyek a barátnőmhöz.
Félek, hogy így a barátom is megfog 'unni'mivel suliban találkozunk gyakrabban, és társaságban meg sem szólalok, csak mikor ketten vagyunk...
Van valami ötletetek? Voltatok ilyen helyzetben?
Nem tudom pontosan mi az oka, hogy nincs önbizalmam, arra gondoltam, hogy ha elkezdenék csinosabb, vagy olyan ruhákban járni amiben jól érzem magam mennyire segíthet?
Várom a tanácsokat! Vagy esetleg van valaki, akivel elbeszélgethetnék?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!