Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri elmenni a GL Outletbe...

Megéri elmenni a GL Outletbe Törökbálintra?

Figyelt kérdés

A testvéremnek és nekem szeretném lerendezni a kötelező tanévkezdési iskolai bevásárlós rohamot. Farmer, póló, pulcsi, cipő, stbstb.

Megéri ott vásárolni? Mennyi az esélye, hogy jó áron kapok ruhákat? Mert tesó is pl 190 cm, 46-os lábbal, és iszonyat vékony, elég nehezen találunk rá ruhát...

Fontos lenne tudnom, hogy érdemes-e mert ha nem, akkor nem autózgatok 70 km-t feleslegesen.

2009. aug. 30. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem igen, én törökbálinti voltam, sokat jártunk oda! sztem jó!
2009. aug. 31. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem, mivel nagyon sok bolt zárt be, és csak maradt amiért érdemes lehetne kimenni odáig.
2009. aug. 31. 18:22
 3/3 anonim válasza:
konkrétan a GL outlet egy szellemtanya lett... 1-2 bolt jó ha nyitva van. Akkor már inkább premier outlet vagy max city :) sőt talán a teszkóba is több ruhát tudnál venni mint a gl-ben
2009. okt. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!