Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Justin Bieber...

Mi a véleményed Justin Bieber magyar barátnőjéről Palvin Barbaráról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jan. 17. 22:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Mi a f*szom ez?Egyáltalán nem szép.Már-már az átlagos kategória aisó határát súrolja.Justin Bieber sokkal jobb pas....akarom mondani csajokat dug
2013. jan. 18. 03:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi ez a nagy hype körülötte. Oké, szép, de inkább olyan átlagosan szép... Retusálva persze hűű, de ki nem lenne az? Amúgy meg kb olyan, mint bármelyik másik lány az utcán.

24L

2013. jan. 18. 12:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

ne zavarjon hogy magyar barátja van, csak egy buliban készült róluj közös fotó, ebböl persze a külföldi bulvár rögtön azt vonta le hogy együtt járnak. Ez olyan mint pl szegény Jennifer Aniston kb 5 éve terhes egyfolytában....

Egyébként szerintem nem különösebben szép lány, föleg ha nincs megcsinálva nekem nem tetszik.

2013. jan. 18. 14:09
 14/21 anonim ***** válasza:
azt a szájtartást de utálom.olyan szopószáj,miért nem csukja be,sokkal szebb lnne
2013. jan. 18. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Palvin Barbara nem Justin Bieber barátnője. A Victoria's Secret bemutató után készült róluk egy közös fotó és ezt már mindjárt mindenki felfújta! Barbi pasija Kristóf.
2013. jan. 18. 15:49
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem Justin Bieber barátnője. Arról, hogy minden nap kitesz valaki róla egy kérdést, nem ő tehet. Szép lány, modellnek tökéletes. Az a baj, hogy mi magyarok annak sem tudunk örülni, ha közülünk lesz valaki világhírű, hanem csak irigykedünk, meg fikázzuk. Aki rondának tartja, csinálja utána. És amíg nem ismerünk valakit személyesen, elég nehéz megállapítani az intelligenciáját.
2013. jan. 19. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:
ehhez a mi magyarok nem tudunk örülni a másik magyar sikerének.. ehhez csak annyit, csak példának okáért figyelemmel követtem a 2012-es olimpiát, ahol a magyarok remekül szerepeltek, ilyen kis országhoz képest nagyon jó teljesítményt nyújtottak. és rájuk tiszta szívből büszke vagyok. továbbá minden olyan magyarra is akik az egészségügy, vagy művészet, vagy oktatás területén elismertek külföldön is.
2013. jan. 22. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, világhírű modellnek lenni sem könnyű dolog. Sokan lenézik ezt a szakmát, pedig a modelleknek is állandóan diétázniuk, edzeniük kell, alig van szabadidejük, hatalmas munka van a külsejükben. Az oké, hogy nem szereted a modelleket, de egy másik ember kemény munkáját ettől még nem kell semmibe venni. Mert ez nem egy piti meló, egyáltalán nem olyan könnyű, mint az emberek gondolják.
2013. jan. 22. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as, végre valaki, aki felfogja, hogy miről van szó. A modellkedést lehet művészetnek nevezni és Barbi külföldön nagyon is elismert.
2013. jan. 22. 15:51
 20/21 anonim válasza:
Justin helyébe nem fényképezketem volna le a Barbival.
2013. jan. 25. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!