Körömápolás: Essence vagy Lovely körömápoló lakk?
Mindkettő kudarc. :D És hamar be is sűrűsödtek, szóval a fele kuka. Erősítő hatás semmi. Ráadásul a lakkoknak se volt jó alap.
Gondolom azért veszi ezeket mindenki, mert olcsó és könnyű beszerezni. De miután kidobhattam, jobban jártam volna, ha valami jót veszek. :D A miss sporty kicsit drágább, de jobb szerintem, meg a Rimmelnek van egy 14 napos treatmentje, az is jó.
Ha meg mindenképp olcsó kell, akkor esetleg nézz szét a Moyra lakkok között, vagy nézz be egy körmös szakboltba, és biztos segít az eladó megfelelőt választani. :)
Kb százhúszmilliomodjára írom le, hátha valaki felfogja egyszer, hogy ezek a lakkok semmire nem jók. Ugyanis a köröm anyaga olyan, hogy semmi mást nem tud felszívni, csak az olajokat, és a vizet. Namost a körömlakk az egyik sem ezek közül, ergo, semmit nem ér. De hajrá, lehet rá feleslegesen kidobálni a pénzt, attól a körömnek nem lesz jobb.
Ja, ha valaki azt mondja, hogy neki erősödött, az csak azt hiszi, ugyanis amint egy réteg bármi kerül a körömre, fílingre valóban olyan, hogy erősödik, de ez csak érzékcsalódás, valójában nem történik a körömmel semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!