Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan bolt Pécsett lehet...

Van olyan bolt Pécsett lehet venni olcsón piercinget? Bioplaszt műanyagra lenne szükségem.

Figyelt kérdés
Fémallergiás vok, és szeretnék lövetni köldökbe, de csak egy helyen láttam de az nagyon drágának tűnt. Tud vlki vlmi infót? Vagy hogy hova érdemes menni piercinget lövetni? Előre is köszi.
2009. aug. 29. 20:26
 1/1 anonim ***** válasza:

nemtudom, milyen anyag az a bioplaszt ami neked kell, de az Árkádban, az Apacsaban rengeteg piercing van, és nagyon olcsók. szerintem érdemes megnézned, mert ott tuti van, ha meg nincsen, lehet rendelnek neked...

én a Citrom utcában csináltattam a köldök piercinget, jó hely és minden rendben volt. egy éve 4000 volt (2000 a szúrás + 2000 a piercing)

de oda is bemehetnél érdeklődni, hátha van nekik, vagy hátha tudnak beszerezni neked.

2009. aug. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!