Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörömépítés! Hol tudom...

Műkörömépítés! Hol tudom beszerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A műkörömépítésben kezdő vagyok. Szeretnék egy kis segítséget kérni.

Néhány boltban már nézegettem, de eddig mindig sikertelenül jártam. (Savas) Primert szeretnék, valamint sablonokat.

Az internetes webáruházokon kívül hol kaphatok? Online azért nem szeretnék rendelni, mert eszméletlen magas szállítási + csomagolási összeget számolnak fel, a kosárba tett tételekre.

2013. jan. 15. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
ez nyilván attol függ hol laksz...
2013. jan. 15. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs ilyen üzlet a környékeden akkor ugyanott vagy ha megrendeled az internetről mert ugyanaz az összeg elmegy utazásra is.Mondjuk 1000-1200 forint azért annyira nem eszméletlen nagy összeg.
2013. jan. 15. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
A Crystal Nails webshopjában pl csak 900 forint a házhosszállítás díja.
2013. jan. 15. 18:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Miskolchoz lakom közel

Igen igen tudom, hogy a crystal nailsnél 900 Ft. De én most arra lennék kíváncsi, hogy hol, milyen boltban lehet még ilyen termékeket vásárolni,mert ha belegondolok 900 Ft-ból mást is tudok venni! Természetesen ha minden kötél szakad akkor megrendelem, de ha van más lehetőség, akkor élek vele :))

2013. jan. 15. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Ha az utazást nézzük, akkor az már megint egy másik kategória.

Az utazásra nem feltétlenül kell költeni. Esetleg ha mégis olyan távol lenne, akkor természetesen nem egy termékért mennénk hanem mondjuk egy hétvégi nagy bevásárlást is csinálnánk stb stb..

2013. jan. 15. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Széchenyi u. 48.

elvileg van egy crystal bolt itt

2013. jan. 15. 18:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a sétáló utca ugye ?
2013. jan. 15. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
nem tudom googlibe találtam XDDD nem ott lakom:)
2013. jan. 15. 20:06
 9/10 A kérdező kommentje:

jah értem :)

Csak olyan határozott hozzászólás volt! :)

Szerintem az a sétáló utcai. Akárhányszor jártam arra, nem nagyon láttam, hogy nyitva lett volna.

2013. jan. 16. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

itt a link:)

2013. jan. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!