Műkörömépítés! Hol tudom beszerezni?
Sziasztok! A műkörömépítésben kezdő vagyok. Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Néhány boltban már nézegettem, de eddig mindig sikertelenül jártam. (Savas) Primert szeretnék, valamint sablonokat.
Az internetes webáruházokon kívül hol kaphatok? Online azért nem szeretnék rendelni, mert eszméletlen magas szállítási + csomagolási összeget számolnak fel, a kosárba tett tételekre.
Miskolchoz lakom közel
Igen igen tudom, hogy a crystal nailsnél 900 Ft. De én most arra lennék kíváncsi, hogy hol, milyen boltban lehet még ilyen termékeket vásárolni,mert ha belegondolok 900 Ft-ból mást is tudok venni! Természetesen ha minden kötél szakad akkor megrendelem, de ha van más lehetőség, akkor élek vele :))
Ha az utazást nézzük, akkor az már megint egy másik kategória.
Az utazásra nem feltétlenül kell költeni. Esetleg ha mégis olyan távol lenne, akkor természetesen nem egy termékért mennénk hanem mondjuk egy hétvégi nagy bevásárlást is csinálnánk stb stb..
Széchenyi u. 48.
elvileg van egy crystal bolt itt
jah értem :)
Csak olyan határozott hozzászólás volt! :)
Szerintem az a sétáló utcai. Akárhányszor jártam arra, nem nagyon láttam, hogy nyitva lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!