Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy parfümből hova és mennyit...

Egy parfümből hova és mennyit kell fújni?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok egyébként, ha ez a válasz szempontjából számít.

A parfümömből hova kell fújni és mennyit?

Pl. nyakra mindkét oldalra és mennyit (hány "nyomásnyit")?

Még vannak más helyek?

Mert ugye ha magamra fújok, nem nagyon tudom érzékelni, hogy ez sok vagy nem, erős-e az illat...

2013. jan. 15. 13:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve eu de toilette-vel mennyit kell és hova?
2013. jan. 15. 13:54
 2/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen intenzív egy parfüm illata. Vannak nagyon erősek és kevésbé. Nagyon erősből elég 1 max 2 fújás a nyakra. Amúgy én a nyakamon kívül a hajam végére vagy a csuklómra szoktam fújni. (Igaz lány vagyok. :) ) De a hajban nagyon jól tartja magát az illat még másnap is érezni.
2013. jan. 15. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a fülem mögé szoktam egyet-egyet, ha dolgozni megyek. Ha bulizni, valamivel picit többet. De inkább kevesebbet fújj mint túl sokat, az borzasztó tud lenni, mikor valaki szabályosan úszik a parfümben.
2013. jan. 15. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:

szia, ahol vékonyabb a bőr, oda érdemes fújni, s ahol erek futnak, hogy jó legyen a párolgása.

Nem érdemes olyan helyekre, ahol zsíros a bőr, mert "lecsúszik" az illat, s a zsír miatt nem tud felszívódni

Mellkasra se fújd, mert az orrod "megtelik" az illattal, s 10 perc múlva nem érzed.

Fújd: könyökhajlat, térdhajlat(nyáron), boka belső fele (nyáron), tarkó :) stb. ha jó minőségű az illatod, akkor elég pár fújás.

2013. jan. 15. 15:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Tarkó? A hajra?

Nyakra mindkét oldalra kell és mindkét oldalon (ha oda kell) egy-egy fújás vagy 2-2?

2013. jan. 15. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne fújj magadra sokat.

Bár lány vagyok, én úgy szoktam, hogy fújok egyet a levegőbe, és hajjal alá állok, aztán fújok még egyet fel, és hátrafordítom a fejem, hogy a nyak-dekoltázs részre essen.

Szerintem ha közvetlen a bőrödre fújod, csak egyet nyomj és azt se "tövig".

2013. szept. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!