Egy parfümből hova és mennyit kell fújni?
Fiú vagyok egyébként, ha ez a válasz szempontjából számít.
A parfümömből hova kell fújni és mennyit?
Pl. nyakra mindkét oldalra és mennyit (hány "nyomásnyit")?
Még vannak más helyek?
Mert ugye ha magamra fújok, nem nagyon tudom érzékelni, hogy ez sok vagy nem, erős-e az illat...
szia, ahol vékonyabb a bőr, oda érdemes fújni, s ahol erek futnak, hogy jó legyen a párolgása.
Nem érdemes olyan helyekre, ahol zsíros a bőr, mert "lecsúszik" az illat, s a zsír miatt nem tud felszívódni
Mellkasra se fújd, mert az orrod "megtelik" az illattal, s 10 perc múlva nem érzed.
Fújd: könyökhajlat, térdhajlat(nyáron), boka belső fele (nyáron), tarkó :) stb. ha jó minőségű az illatod, akkor elég pár fújás.
Tarkó? A hajra?
Nyakra mindkét oldalra kell és mindkét oldalon (ha oda kell) egy-egy fújás vagy 2-2?
Ne fújj magadra sokat.
Bár lány vagyok, én úgy szoktam, hogy fújok egyet a levegőbe, és hajjal alá állok, aztán fújok még egyet fel, és hátrafordítom a fejem, hogy a nyak-dekoltázs részre essen.
Szerintem ha közvetlen a bőrödre fújod, csak egyet nyomj és azt se "tövig".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!