Mit csináljak, hogy ne jöjjön le rétegekben a körmöm és ne törjön le?
Ha valaki tudja a választ, azt én is megvárom. :)
Lakkozni szoktam, akkor nem szakad be, törik le olyan gyorsan.
Sok vitamin kell a körmödnek, hogy szépen nőljön, és ne töredezzen be. Amúgy lehet venni körömerősítős lakkokat, meg ápoló olajakat. Mindkettő nagyon hasznos. Nekem a kedvencem egy olyan kéz- és körömápoló krém, ami E-vitamint és jojoba olajat tartalmaz, plusz gyorsítja a köröm növekedését. Hidratált bőr, szép köröm, ápolt kéz. :)
Remélem tudtam segíteni. :)
jaj hadd segítsek
gyúrj 10 db agyaggolyót és tedd rá az ujjaid végére h a körmödet is szorosan befedje és mondjuk hagyd rajta fél óráig pl amikor a tv-t nézed
amikor agyagoztam rendszeresen akkor szinte 2 naponta vágni kellett
és olyan jó erős lett
ezt elfelejtettem az előzőhöz
Másfél hónapig naponta 2x2db Mg+Ca tabletta együtt, mellé 2db Q10 és 2db B-vitamin vagy ampulla, de abból kétnaponta egy is elég. Esetleg Zn és Fe is jöhet, heti 10-15 szem, de ne multivitaminban szedd, hanem külön! Ettől látványosan megerősödik. Figyelj arra, hogy ne sózzák rád a gyógyszertárban az első vitamint. Én nagyon régóta testépítő portálokról vagy boltból szerzem be az egész családnak a vitaminokat, nagyobb dózisban és nagyobb kiszerelésben tartalmazzák a vitamint és olcsóbb!
Ha ettől sem, akkor semmitől. Sovány vigasz, de 40 év körül kezd a köröm is erősebb lenni. Hallottál már olyan közép vagy idős hölgyet, akinek az a panasza, hogy gyenge a körme? Éppen ellenkezőleg...(Sajnos ez a hajra nem igaz.)
Nekem nagyon erős, hosszú és egészséges körmeim vannak, kb másfél, két éve növesztem, van, hogy teljesen levágom, de mostanában hagyom nőni, persze ápolom és karbantartom.
Eleinte nekem is letört, beszakadt, ha nagyon hosszúra hagytam nőni, de aztán levágtam egy hosszabb időre, és most újra növesztem. Nem csináltam neki semmit, egyszerűen szerintem csak "hozzászokott", hogy hosszúra nőjjön. Igaz, szoktam néha élesztőt enni, az nem csak körömre jó, de úgy tudom hajra is, és arcbőrre, meg alapjáraton egészséges, tele van vitaminnal. Számomra nincs olyan rémes íze, de lehet enni egy kanál tejföllel, joghurttal is. Írják, hogy utána nem szabad inni egy ideig, de ez hülyeség szerintem, van, hogy rögtön iszok utána, hogy elmenjen a kellemetlen íz, és kutyabajom. : )
Egyébként meg a sablonos, de igaz szövegelés: sok zöldség és gyümölcs, amik tele vannak vitaminnal, és erősek lesznek a körmök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!