Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne jöjjön...

Mit csináljak, hogy ne jöjjön le rétegekben a körmöm és ne törjön le?

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki tudja a választ, azt én is megvárom. :)

Lakkozni szoktam, akkor nem szakad be, törik le olyan gyorsan.

2013. jan. 15. 12:37
 2/9 anonim válasza:

Sok vitamin kell a körmödnek, hogy szépen nőljön, és ne töredezzen be. Amúgy lehet venni körömerősítős lakkokat, meg ápoló olajakat. Mindkettő nagyon hasznos. Nekem a kedvencem egy olyan kéz- és körömápoló krém, ami E-vitamint és jojoba olajat tartalmaz, plusz gyorsítja a köröm növekedését. Hidratált bőr, szép köröm, ápolt kéz. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

2013. jan. 15. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:
már vettem körömerősítőt, olyant is ami gyorsítja a növekedését, de ugyanúgy lakk alatt is felreped. pedig elég változatosan eszem és sok zöldséget is gyümölcsöt is eszem minden nap :/
2013. jan. 15. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:

jaj hadd segítsek

gyúrj 10 db agyaggolyót és tedd rá az ujjaid végére h a körmödet is szorosan befedje és mondjuk hagyd rajta fél óráig pl amikor a tv-t nézed

2013. jan. 19. 07:34
 5/9 anonim ***** válasza:

amikor agyagoztam rendszeresen akkor szinte 2 naponta vágni kellett

és olyan jó erős lett

ezt elfelejtettem az előzőhöz

2013. jan. 19. 07:37
 6/9 Dr.Horváth Katalin válasza:
Egyél napont 2x1 Nutrilite Biotin táplálék kiegészítőt,étkezz normálisan, ne egyél szemét műkajákat, és tartozkodj néha a szabadban, ja és tisztálkodj naponta, ne használj olcsó vacak tusfürdőket és testápolókat, helyttük jó a szappan és az oliva olaj..
2013. jan. 21. 13:34
 7/9 anonim válasza:

Másfél hónapig naponta 2x2db Mg+Ca tabletta együtt, mellé 2db Q10 és 2db B-vitamin vagy ampulla, de abból kétnaponta egy is elég. Esetleg Zn és Fe is jöhet, heti 10-15 szem, de ne multivitaminban szedd, hanem külön! Ettől látványosan megerősödik. Figyelj arra, hogy ne sózzák rád a gyógyszertárban az első vitamint. Én nagyon régóta testépítő portálokról vagy boltból szerzem be az egész családnak a vitaminokat, nagyobb dózisban és nagyobb kiszerelésben tartalmazzák a vitamint és olcsóbb!

Ha ettől sem, akkor semmitől. Sovány vigasz, de 40 év körül kezd a köröm is erősebb lenni. Hallottál már olyan közép vagy idős hölgyet, akinek az a panasza, hogy gyenge a körme? Éppen ellenkezőleg...(Sajnos ez a hajra nem igaz.)

2013. jan. 22. 09:37
 8/9 vaszily katalin válasza:
nekem volt mükörmöm fél évig puha let azonkivül a sok zőldség gyümölcs mellet étkezésel,.meg sokat felrepedt ahogy le irtam ujaban átlagos olivaolajjal kenegetem.meg mielöt kimenék a hideglevegöre az arcomra is teszek ,kenek mit egy sima krémet.és tők jok a hatásai,már nem reped anyira,s keveseb patim van igy 30évesen.
2013. jan. 22. 19:37
 9/9 anonim válasza:

Nekem nagyon erős, hosszú és egészséges körmeim vannak, kb másfél, két éve növesztem, van, hogy teljesen levágom, de mostanában hagyom nőni, persze ápolom és karbantartom.

Eleinte nekem is letört, beszakadt, ha nagyon hosszúra hagytam nőni, de aztán levágtam egy hosszabb időre, és most újra növesztem. Nem csináltam neki semmit, egyszerűen szerintem csak "hozzászokott", hogy hosszúra nőjjön. Igaz, szoktam néha élesztőt enni, az nem csak körömre jó, de úgy tudom hajra is, és arcbőrre, meg alapjáraton egészséges, tele van vitaminnal. Számomra nincs olyan rémes íze, de lehet enni egy kanál tejföllel, joghurttal is. Írják, hogy utána nem szabad inni egy ideig, de ez hülyeség szerintem, van, hogy rögtön iszok utána, hogy elmenjen a kellemetlen íz, és kutyabajom. : )

Egyébként meg a sablonos, de igaz szövegelés: sok zöldség és gyümölcs, amik tele vannak vitaminnal, és erősek lesznek a körmök.

2013. febr. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!