Fognak pénzt elkérni? 'járt így valaki'?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy egy oriflame-s nővel találkoztam a tescoban , december elején, és felírta a telefonszámom, meg a nevem. Ma telefonált, hogy kisorsoltak, nyertem egy ajándék arcápolást, meg egy ajándékot, azt nem mondta meg hogy mit. Holnap kell mennem, háromnegyed 2-re. Szerintetek, át fognak verni? KI fogják fizettetni velem?2013. jan. 14. 20:32
1/4 anonim válasza:
Én még nem jártam igy, de szeritem az oriflame is ugy mukodik mint az avon. Felirják a telefonszámodat, te meg kapsz egy ujságot, h rendelhess ha akarsz. Ha azt mondták, h nyertél, akkor tuti nem kell fizetned érte. Ha bármit ki akar fizettetni amit nem te kértél, hagyd ott simán.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor bemegyek, kérdezősködöm, aztán ha optimális, bólogatok.
2013. jan. 15. 07:16
3/4 anonim válasza:
Ilyen velem is volt már. Az arckezelést megkaptam ingyen és kaptam egy katalógust is. Én nem akartam tanácsadó lenni, ezt meg is mondtam nekik. Ennek ellenére hetekig hívogattak, hogy mikor megyek legközelebb, akarok -e rendelni, meg hogy mennyire megéri belépni, szóval vigyázz, mert rád szállnak.
De amit kapsz, az tényleg ingyen van, kérdés, hogy megéri -e, hogy megmossák meg bekrémezzék az arcod (nyilván az ő termékeikkel, közben is megy a tukmálás), és cserébe meg utána alig tudod lerázni őket.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvolt az arckezelés, jóillatú volt, ráakart beszélni nagyon.. DE nem akarok tanácsadó lenni. Ha hívni fog, nem veszem fel..
2013. jan. 15. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!