Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kg-nak saccoltok? 1-10ig...

Hány kg-nak saccoltok? 1-10ig hány pont?

Figyelt kérdés

160cm vagyok és 22 éves

az álomsúlyom az 57kg lenne... *.*

Most mennyinek tűnök?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem elég ennyi kép

2013. jan. 14. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A képek elég bénák lettek, mivel fentről tükörből vannak. Szemből kéne fotózni, esetleg több fénnyel.

Melltartó volt rajtad, mikor a képeket csináltad?

Én 79kg-ot tippelek.

23f

2013. jan. 16. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:
kilót nemtok tippelni, de biztos 70 felett.. pontra mondjuk 2, de ebből még lehet 1 éven belül 10-es is, ha nem vagy lusta:)
2013. jan. 16. 12:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem volt rajtam melltarto.

Az a baj, hogy hiaba eszem keveset (alapjaraton annyit eszek mint egy kismacska), es mozgok mellett, nem tudok fogyni... Mar arra is gondoltam, h valami pajzsmirigyes bajom van, de nem tudom, annak mik a tunetei, meg h hol kell megnezetni..

2013. jan. 16. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nehezen tudok fogyni. 21 éves vagyok 168 cm és 61 kiló, nekem 55 az álomsúlyom. Keményen edzek, 3 naponta munka mellett is megcsinálom a 40 perc has, 40 perc comb, 40 perc popsi edzést. Edzeni nagyon szeretek, régen gyúrtam is, de már abbahagytam. Hasonló testalkatom van/volt mint neked, ugyan így ált a hasam, combom, fenekem is lapos volt. Ez a torna a fenekemen sokat segített, mondjuk rá, hogy kerek lett. Hasam egy pici még van. Combom a legproblémásabb, pedig nagyon sokat tornázok rá. Enni nem sokat szoktam, melóba délelőtt egy krémes activiát megeszek egy kiflivel, majd ebédelek fél 4-kor és kész, de mégsem tudok ennél lejjebb menni. Sok függ a genetikától, adottságoktól, szülők testalkatától. Ha elszánt vagy, sokat formálhatsz mondjuk rajta, de nagyon alkatfüggő.
2013. jan. 16. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Jah és szerintem olyan 70 kiló körül vagy.
2013. jan. 16. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem akarom kedvenc jóbarátunkat szajkózni, de most az egyszer, mivel nincs itt:

Nem keveset kell enni, hanem megválogatni, mit eszel.

Nem kell nagy dolgokra gondolni egyenlőre, mert tudom, hogy anyagilag nem mindenki engedheti meg magának, hogy akkor és azt egyen, amit akar.

Első sorban annyi is elég, hogy elhagyod a pékárukat, a tésztákat, fehérlisztes dolgokat, cukros cuccokat... Gabona zabpehely, az is, ha nagyon szükséges.

Burgonyát is mellőzd, ha lehet.

Tej: Tudom, ez is első számú közellenség, sajnos ennek ellenére baromira nem tudok róla lemondani (a kenyeret pl sokkal jobban tudom nélkülözni, mint a tejet, tejtermékeket), napi 2 dl le kell csússzon:-S

Na, de hagyjuk.

Zöldségek (uborka, paprika, paradicsom, káposzta, répa, hagyma...), netán gyümölcsök (bár azokkal vigyázz... alma, narancs, ezek mehetnek, körte, banán, szőlő csak ritkán.)

Hús (minden féle. Én leginkább pulyka daraltat szoktam, 500-600 fél kg, de sokkal több marad belőle elkeszites után, mint ugyanennyi csirkemellből.)

Csirkemáj, sertésmáj elérhető áron van (bár az utóbbi elkészítése macerasabb kicsit.)

Hasonló kiindulási pontom volt, mint a tied, én 14 kilót adtam le így (79-> 65). Még egy 8-at nem ártana, de már nem megy lejjebb.

2013. jan. 16. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
miket eszel egy nap?
2013. jan. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!