Hány kg-nak saccoltok? 1-10ig hány pont?
160cm vagyok és 22 éves
az álomsúlyom az 57kg lenne... *.*
Most mennyinek tűnök?
remélem elég ennyi kép
Szia!
A képek elég bénák lettek, mivel fentről tükörből vannak. Szemből kéne fotózni, esetleg több fénnyel.
Melltartó volt rajtad, mikor a képeket csináltad?
Én 79kg-ot tippelek.
23f
Nem volt rajtam melltarto.
Az a baj, hogy hiaba eszem keveset (alapjaraton annyit eszek mint egy kismacska), es mozgok mellett, nem tudok fogyni... Mar arra is gondoltam, h valami pajzsmirigyes bajom van, de nem tudom, annak mik a tunetei, meg h hol kell megnezetni..
Nem akarom kedvenc jóbarátunkat szajkózni, de most az egyszer, mivel nincs itt:
Nem keveset kell enni, hanem megválogatni, mit eszel.
Nem kell nagy dolgokra gondolni egyenlőre, mert tudom, hogy anyagilag nem mindenki engedheti meg magának, hogy akkor és azt egyen, amit akar.
Első sorban annyi is elég, hogy elhagyod a pékárukat, a tésztákat, fehérlisztes dolgokat, cukros cuccokat... Gabona zabpehely, az is, ha nagyon szükséges.
Burgonyát is mellőzd, ha lehet.
Tej: Tudom, ez is első számú közellenség, sajnos ennek ellenére baromira nem tudok róla lemondani (a kenyeret pl sokkal jobban tudom nélkülözni, mint a tejet, tejtermékeket), napi 2 dl le kell csússzon:-S
Na, de hagyjuk.
Zöldségek (uborka, paprika, paradicsom, káposzta, répa, hagyma...), netán gyümölcsök (bár azokkal vigyázz... alma, narancs, ezek mehetnek, körte, banán, szőlő csak ritkán.)
Hús (minden féle. Én leginkább pulyka daraltat szoktam, 500-600 fél kg, de sokkal több marad belőle elkeszites után, mint ugyanennyi csirkemellből.)
Csirkemáj, sertésmáj elérhető áron van (bár az utóbbi elkészítése macerasabb kicsit.)
Hasonló kiindulási pontom volt, mint a tied, én 14 kilót adtam le így (79-> 65). Még egy 8-at nem ártana, de már nem megy lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!