Ha már egyszer kicseréltek valamit de az új tárgy is elromlott kicserélik megint?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy táskát a Pull and Bear-ben de szétjött a zárja. Kicserélték egy másik táskára amire ráfizettem még pluszban 1-2 ezret,és ennek a táskának is szétjött a zárja. Meg van a blokk,minden. Levásárolhatom az adott összeget így hogy már egyszer cseréltek? Nem akarok többet táskát onnan...mert eddig mind szétjött.. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. jan. 14. 14:01
1/3 anonim válasza:
Igen. A garancia mindig a csereként kapott termék átvételi napjával indul újra.
2/3 anonim válasza:
És most mindig cserélgeted majd??? Valaki segítsen neked kicserélni a zárat vagy ilyesmi--Régen sem scerélgettek semmit hanem megvarrták stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak! Levásárolhattam. Nem cseréltem ki másik táskára,de ha már kifizetek érte 9 ezret akkor ne 1,5 hónapig bírja már könyörgöm..és ez már a második táska volt...
2013. jan. 15. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!