Lányok! Hány melltartótok van és milyenek?
Kb. 10 darab. Van szürke, fehér, vörös, fekete, csipkés, sportosabb, bohém mintájú, van amit kínaiban vettem, van amit drágább helyen.
20/L
kb 20 a sexitől elkezdve a hétköznapitól,a pushuposig minden:)
21N
2 fehér (az egyik levehető pántos, a másik sima), egy sima testszínű, egy pántnélküli fehér, egy rózsaszín, egy régebbi merevítő nélküli mintás(halálfejek meg szívecskék vannak rajta, de amúgy aranyos:D), egy fekete-fehér csíkos, meg négy, amit nem használok(egy, amit kinőttem, vmi gyerekmelltartó, egy lila, egy kék(örököltem, hülyén áll), meg egy fekete(szintén kaptam, és hülyén áll.)
Tehát érdemben 7.
15/L
Fú, nem tudom pontosan. Van néhány fehér és szürke, amik egyébként teljesen egyformák, azokból talán 6 db van. Van egy fekete, de azt soha nem hordom, mert nincs is fekete ruhám, csak egyszer muszáj volt vennem, és ahhoz van. Van egy kék és egy zöldes, azok is egyformák. Meg egy szürke/rózsaszín kockás.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!