Milyen legyen a facebook profilképem? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok oda azért a tükörbe pózolgatós sminkbe bugyolált profilképekért. Én valami egyedit szeretnék és amit mindenki megnézne csak nincs semmi ötletem. Hogy mégis hogy nézzek ki a hajam milyen legyen stb... persze nem tökrös képet akarok hanem egy szimplán egyszerű mégis nagyon jó képet. Előre köszi...:)2013. jan. 11. 15:01
11/11 anonim válasza:
tudom hogy elkéstem a valasszal de mi a faszert kell masokra ilyen baromsagokat mondani mikor nem is ismered mondd inkabb nagadra ha annyira mondani akarod ha nem akkormeg kussolj, ha nem tudsz valaszolni akkor ne is probalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!