Mit kezdjek a nulla önbizalmammal, ha a szemembe mondták, hogy csúnya vagyok? 16/L
Figyelt kérdés
nem vagyok az a tipikus 'jócsaj', akinek minden srác bókol, sőt. illetve több ember szerint szép vagyok, de ezek többnyire lányok, meg a rokonaim..tény hogy kicsit szabálytalan az arcom, de egyáltalán nem taszító. alakom is rendben van.legalábbis eddig így gondoltam a kinézetemre.. barátnőm szerint csak azért nem közeledik felém senki, mert zárkózott vagyok és mindenkire mérgesen nézek, ez lehet hogy igaz, de próbálok rajta változtatni. viszont 3-4 hete egy srác közölte velem hogy a haverjai szerint olyan ronda vagyok hogy aki bottal hozzámér ez már beteges, de ő lát bennem valamit és neki semmi baja velem..na ezen kibuktam, undorító. mindenki, akinek meséltem azt mondta, hogy ez valami szarkeverés megint, és azt se higgyem a gyereknek amit kérdez..de azóta minden reggel úgy megyek be a suliba hogy minek sminkeljek meg legyek csinos ha úgyis olyanok közé megyek akik undorodnak tőlem. mit tegyek? az önbizalmam a béka segge alatt van..2013. jan. 10. 21:16
11/12 A kérdező kommentje:
egyébként igazán nem tudom hogy mi alapján számít valaki szépnek, vagy jó csajnak. van egy barátnőm. nagyon szép lány, az arca is, az alakja is jó, szépen öltözködik, törődik magával, kedves is, és mindenki szereti. viszont elég szégyenlős is, és nem az a laza csaj. 18 lesz májusban és nem volt még senkije, még csak nem is randizott soha. ezzel szemben van egy másik csaj az osztályban, aki nagyon sok embert idegesít, rettentően irritáló. se jó alakja, se szép bőre, nagy az orra, és mégis a sokadik pasija van. persze utálom ha valakire csakúgy szimplán kijelentik hogy csúnya, mert nincs ilyen. viszont tényleg nem tudom, mi alapján ítélnek mondjuk pasik is..
2013. jan. 11. 14:31
12/12 anonim válasza:
Fontos a kisugárzás, ha érződik rajta az önbizalom,de nem az a túlzott,egoistaság,hanem a természetes és egészséges önbizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!