A Diamond Modellsnél lehúznak? (Képet küldök magamról)
17 éves vagyok
170cm mell:83 derék:66 csípő:84 kg: 55
Felhívtak telefonon, a Diamond modells ügynökségnél, hogy jövőhéten menjek be személyes beszélgetésre. Portfólióm nincs , és ahogy olvastam ők 90e-ért csinálnak nekem. Ha belemegyek, legalább jó képeket kapok amit használhatok más ügynökségnél is? vagy olcsóbban is készíthettetek jobbakat? Úgy olvastam nem nagyon adnak munkát. A színészet fontos az életemben. 6 éve színészkedek és drámából érettségizek, tehát az arcomat és a testemet jól tudom használni.
Képet üzenetben küldök.
szerintem ez nagyon sok.
fotósnál olyan 24 kép 50 ezer.
és jó fotós.sztem ez lehúzás,és lehet munkat se adnak
Szerintem máshol csináltass, egyik barátnőm 65ért csináltatott retussal meg mindennel együtt. Tehát gondolom még a retus nélkül olcsóbb is. Szóval ne ott csináltass és jól nézd meg, hogy milyen ez az ügynökség, mert én nem hallottam felőle semmi jót.:) Képet meg küldhetsz ha szeretnél, kíváncsi vagyok hogy milyen vagy :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!