Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Diamond Modellsnél lehúznak?...

A Diamond Modellsnél lehúznak? (Képet küldök magamról)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok

170cm mell:83 derék:66 csípő:84 kg: 55

Felhívtak telefonon, a Diamond modells ügynökségnél, hogy jövőhéten menjek be személyes beszélgetésre. Portfólióm nincs , és ahogy olvastam ők 90e-ért csinálnak nekem. Ha belemegyek, legalább jó képeket kapok amit használhatok más ügynökségnél is? vagy olcsóbban is készíthettetek jobbakat? Úgy olvastam nem nagyon adnak munkát. A színészet fontos az életemben. 6 éve színészkedek és drámából érettségizek, tehát az arcomat és a testemet jól tudom használni.

Képet üzenetben küldök.

2013. jan. 10. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez nagyon sok.

fotósnál olyan 24 kép 50 ezer.

és jó fotós.sztem ez lehúzás,és lehet munkat se adnak

2013. jan. 10. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
ühh...azt tudom róluk hogy régen az im-ben meg a 100xszépben egy csomó diamondsos csaj volt...de most megnéztem a honlapjukat és kicsit gyanús, hogy a modellek nagy részének semmilyen adata nincs feltüntetve, se magasság, se méretek.. szerintem keress egy másikat
2013. jan. 10. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem máshol csináltass, egyik barátnőm 65ért csináltatott retussal meg mindennel együtt. Tehát gondolom még a retus nélkül olcsóbb is. Szóval ne ott csináltass és jól nézd meg, hogy milyen ez az ügynökség, mert én nem hallottam felőle semmi jót.:) Képet meg küldhetsz ha szeretnél, kíváncsi vagyok hogy milyen vagy :)

18L

2013. jan. 10. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ugynokseg ha lat benned lehetoseget NEM KER PENZT. De ezt nem tudom, miert kell annyiaszor megkerdezni, ne csinaltass portfoliot, egy profi ugynokseg sima, otthoni kepekkel is megelegszik jelentkezesnel , aztan ingyen csinalnak tesztfotokat. Csak le akarnak huzni. De kuldhetsz kepet es megmondom, hogy megeri e belevagnod mas ugynoksegnel.
2013. jan. 10. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van, az ilyen ügynökség csak arra megy hogy portfóliót csináltassanak minél többen, munkád meg nem lesz. Rendes helyen először csinálnak pár képet rólad, munkákat kapsz, majd ha látják hogy kellesz akkor felajánlják hogy csináltathatsz portfóliót, majd levonják a következő fizudból az árát.
2013. jan. 10. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!