Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti inkább márkás körömlakkokat...

Ti inkább márkás körömlakkokat vesztek magatoknak vagy olcsóbbakat?

Figyelt kérdés
Ti márkás körömlakkot vesztek magatoknak vagy valami olcsóbbat?!:D

2013. jan. 10. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olcsóbbat, de nem kínait azért, hanem drogériában az olcsóbb kategóriát. A legtöbb lakkom Essence, én jobban szeretem, mint a Moyrát, de most hogy már 500 Ft lett nem biztos, hogy ezentúl is azt fogom venni. Inkább most arra próbálok orientálódni, hogy elhasználjam ami itthon van, utána pedig csak olyat veszek, amit 1000%, hogy szívesen és akármikor használni fogok, nem csak néha. Akkor lehet kicsit drágább is, 1000 Ft körül egy üveg.
2013. jan. 11. 18:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Az Astor lycra up to 10 days ami "drágább" kb a400 Ft, és nagyon bevált!!!

De ebből csak kettő van. Essence párti vagyok. Essence 24/7 alaplakkal és better than gel nail fedőlakkal kb 5 napig közel tökéletes. Kell ennél több?

2013. jan. 15. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!