Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen módszerekkel tehetem a...

Milyen módszerekkel tehetem a fogamat még fehérebbé?

Figyelt kérdés
Kicsit sárgák a fogaim mivel sok teát szoktam inni de mosok naponta fogat de ha pl. már nem innék annyit akkor mennyi idő sűrű fogmosás kellene ahhoz hogy sárga fogból fehér legyen, másfél év alatt lehetséges?

2013. jan. 9. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Én sok citromot eszek, így elég szépek a fogaim. Nem nehéz betartanom, mivel imádom. Esetleg fehérítő fogkrém, de az okosok azt mondják, hogy vékonyítja a fogzománcot. Hallottam még a szódabikarbónáról is, hogy fogmosás után azzal is lehet dörzsölni picit, úgy hogy a fogkefére teszed és ami teljesen hihetetlen volt nekem, hogy a rúzs is nagyon sokat számít. A piros rúzs nagyon sárgítja a fogakat, hogy pontosítsak a meleg színűek, viszont a hideg színek meg olyannak mutatják amilyen, vagy esetleg még világosabbnak. Próbáld ki :)
2013. jan. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!