A 172 cm és 55 kg az átlagos?
Figyelt kérdés
Szóval, ez így átlagos, alacsony, (túl)magas, kövér, sovány? Ez filigrán alkatnak számít?
17/L
2009. aug. 27. 21:17
1/6 anonim válasza:
Magasságban egészen átlagos ( az én szememben nagy, én 163cm vagyok)
A kiló ehez a magassághoz szerintem kevés kicsit... De még a normálishoz tartozik, mondjuk már majdnem a sovány kategória (testömegindex szerint legalábbis)
22/L
2/6 anonim válasza:
Én ugyannyennyi vagyok, korban is, súlyban is, centiben is :) szerintem átlagos, talán kicsit magas.
3/6 anonim válasza:
szerintem pont jó:)én is ugyan ilyen vagyok:)
4/6 anonim válasza:
Tökéletes! Nem sovány, hanem szép vékony.:) És pont ideális a magasság is.
19/L
5/6 anonim válasza:
Kicsit magas (bocsi, a 155 centimmel már szinte "óriásként" nézek a 170 cenitnél maagasabb lányokra:D), és valószínűleg szép karcsú. Igazán szerencsés alkatod lehet, így látatlanba legalábbis azt gondolom, mint egy igazi modell:)
6/6 anonim válasza:
A súlyod kicsit kevés a magasságodhoz képest, habár ha te is vékonycsontú vagy (én az vagyok), akkor pont ideális a súly. Barátnőm 168 cm és 55 kilósan olyan volt mint egy csontváz, de ő erős csontozatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!