Megcsináltathatnám a tetoválást? Győrben hol a legjobb?
17éves lány vagyok.szeretnék a bal lábamra,lentre a bokámhoz csak egy szívecskét tetováltatni.győrben lakom.esetleg nem tudnátok ajánlani egy jó helyet?és hogy működik ez?kell hozzá szülői engedély??mert úgy gondolom nem szólnék a szüleimnek..és nagyon fájna?
előre is köszi a válaszokat :)
nem csinálják meg neked így,mert nem vagy 18.ha nagyon akarod a tetkót akkor szólnod kell a szüleidnek,mert kellenek hozzá.vagy vársz 1évet és egyedül mész.szerintem nem fáj,esetleg néha kellemetlen,de hozzászoksz.nekem a tarkómon van,de abszolút kibírható volt.
hát hajrá. :)
Győrben csak a Silverbe menjél náluk igényesebb,szebb tetkós nincsen.
De kell hozzá engedély,18 év alatt nem tetoválnak csak úgy. Nekem még nyelvpiercingnél is megkérdezték elmúltam-e.
Nem gondolod komolyan? Hát az összes kis tini vinné vlaami egyetemista haverját aki eljönne vele egy üveg borért...hát szép is lenne....
Mellesleg mindjárt 18 vagy a helyedben kibírnám addig elvégre lesz elég időd viselni nem? Amúgy nem igazán értem hogy miért akar valaki egy szimpla szivet feltetováltatni a lábára....ez olyan...mint amikor egy 13 éves kislány menő akar lenni és neki tetkó kell...
Ha ennek tényleg van valami rendes tartalma is, nem csak random egy szivet szeretnél akkor ajánlom...elvégre egy életen viselni fogod....
Tééényleg szükséged van arra hogy egy szív legyen a bokádnál? :/
Az én tanácsom: Várd meg a 18at...addig gondolkodj rajta, és ha még mindig akarod akkor hajráá!
köszönöm mindenkinek!:)
utolsó....még Neked is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!