Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 35 éven felül a nők miért...

35 éven felül a nők miért vágatnak általában mindig rövid frizurát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem mindenki, de a nők nagy részénél ezt látom, hogy ilyen rövid "bubis" frizurát vágat magának és vörös/csoki/mahagóni/meggy/lilás színűre festik a hajukat. Ilyen idősen már "nem illik" hosszú hajat viselni, vagy miért van ez?

Köszönöm előre is!

2013. jan. 6. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is sok 35 feletti, rövid zsíros hajú, maci nacis nőt látok.

Szerintem egyrészt mert sokuknak egy vagy több gyereke van, van akinek meggyengül vagy kihullik terhesség után, levágatja hogy a haja megerősödjön.

Más csak azért, mert úgy gondolja kényelmesebb, kevesebbet kell vele foglalkozni és jobban tud gyerek után szaladgálni és háztartást vezetni.

Nincs ellenemre a rövid haj nőnél, de!

Attól függ milyen fazon.

Van az a fajta amit tényleg a szoci időkben, főleg 50+os nők hordtak.

Ez a nagyon rövid, majdhogynem fiús, oldalra fésült, túl jól fésült haj.

Egy fiatal lányt is öregítget.

Ha rövid hajról van szó, annyiféle vagány, fiatalos fazon van ma már.

Tépett, hullámos, bubi, asszimetrikus, egyik fele hosszabb, vagy pixie frizura.

Lehet fiatalos rövid haj ha jó a fazonja és illik a viselőjéhez, arcához.

Egy nőismerösöm amúgy elég kislányos arca van, egyszer ''mama'' frizurát vágatott magának, rádobott vagy 10 évet.

Azóta megnövesztette, sokkal fiatalosabb.

2022. jan. 11. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!