Ez a testalkat már nagyon kövérnek számít?
Szerintem amúgy nagyon nem mindegy, kin van ennyi kiló felesleg. Ezen a lányon jól mutat, mert magabiztos, jól eloszlik rajta, és baromi szexi. Viszont egy antiszociális, vagy önértékelés problémával rendelkező, kevésbé magabiztos lányon, aki "nem tudja így viselni a súlyát" szerintem kevésbé szexi. De én lány vagyok.
21L
Nekem is ilyen alakom van, csak azért én nem vagyok ennyire molett. Ennél azért jóval vékonyabb vagyok. [link]
Én nem szeretem, de lehet, hogy azért, mert anyukám évek óta szid miatta, gúnyt űz belőlem, és így minden önbizalmamat elvette. Annyi a jó bennem, hogy szép arcom van, és még a képen szereplő lánynál is hosszabb a hajam. Én amúgy mindig is vékony akartam lenni, bár az én testalkatomra sem panaszkodott még egyik párom sem, szóval nem vagyok reménytelen eset, sok férfi dicsér így is, és nem csak a szép arcom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!