Nagy változásra készülök. Hogyan csináljam? LENT! 16/L
én is nagyon vékony vagyok,ezért sok sajtot,kenyeret,krumplit,csoki eszek (utóbbit csak mértékkel a bőröm miatt)
nekem az úszás és zumba segített (az úszás baromira megmozgat,a zumba segít,hogy szexinek érezd magad)
sminkelésnek ajánlok korrektort a pattanásokra,egykis púder hogy ne csillogjon a bőröd és én a szememet felül szoktam kihúzni plusz szempillaspirál,számra halvány rózsaszín szájfény.én ezt minden reggel megcsinálom és nem tart tovább 10 percnél :)
én választottam magamnak egy illatot,amit minden reggel használok (mértékkel),így ha tudom hogy jó illatom van,magabiztosabb vagyok
ne felejtsd el mindennap letísztítani az arcot és lemosni a sminked
nekem a bőröm miatt kell járni kozmetikushoz,ő havonta kitisztítja a bőröm és kiszedi a szemöldököm,de szerintem anyud is segíthet benne
vannak nagyon olcsón kapható borotvák,amivel a zuhany alatt 5 perc alatt leszőrtelenítheted magad
huu ennyi jutott eszembe,sok sikert! :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!