Modell alkat, van rá esélyem? (többi lent)
Figyelt kérdés
nem akarom mégegyszer leírni igy belinkelem a kérdésemet , azért irom ki ide is mert a sport témánál nem igazán kaptam rá választ, http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__.. 2013. jan. 5. 18:17
2/5 anonim válasza:
Szerintem csodás alakod van.De a kaja fontosabb mint a mozgás.A kocogás szerintem elég mert akkor is egységesen égetsz zsírt nem csak a fenekedről.
3/5 anonim válasza:
már megbocsáss..de pont h ott kaptál hozzáértő válaszokat..itt fele anynira se fogsz hasznos válaszokat kapni.jobban tennéd ha elolvasnád és értelmeznéd az ottani válaszokat.
4/5 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy modellalkatú. tehetsz azért hogy így legyen, bármit el lehet érni, csak akarni kell, de még ha sikerül is, akkor is nehéz lenne megtartanod. a legtöbb modell alapból vékony alkatú és nekik csak keveset kell azért tenni hogy olyanok is maradjanak, de neked lehet nehezebb lenne. amúgy mik a méreteid most?
5/5 A kérdező kommentje:
hat nem tudom, szrintem csak akarat kérdése és minden lehetséges...
csípő: 93
derék: 63
mell: 85
2013. jan. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!