Szeretnék majd egy tetoválást, mennyi lenne? (lent)
ilyesmit szeretnék ,tudom mindenki mondja hogy divat tetkó meg ilyenek de én nem divatból szeretném ,hanem azért mert kicsinek voltak papagájaink amiket nagyon szerettem és még most is imádom a madarakat ,még most is vannak csak volt két papagáj amiket nagyon szerettem meg megvan ennek a története meg a kiskorom jt eszembe róla, tehát ezért szeretnék ilyesmit amúgy 14 éves lány vagyok csak érdekelne hogy hogy szülői engedély kell-e hozzzá meg mennyibe kerülne? és hogy hol fáj a legjobban, köszönöm a válaszokat
16 év alatt normális szalonokban amúgy sem teoválnak, azután is csak szülői beleegyezéssel.
Miért más tetoválásával akarod kifejezni, hogy te is szereted a madarakat? 14 évesen még elég nagy képzelőerődnek kéne lenni, hogy kitalálj egy egyedibb mintát ennek kifejezésére:).
kb 3-4e ft, nekem is van csuklón, bővel elviselhető, bár rosszabb mint a lapockán vagy a tarkón.
szerintem a melltartóvonal alá varrasd, úgy el van takarva mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!