Nyuszicsibe86 kérdése:
Hany centimeter egy industrial pircing amit fulbe raknak?
#pircing~industrial~centimeter
2013. jan. 3. 13:45
2/13 A kérdező kommentje:
hat evvel nem lettem okosabb....egy atlagos meretu megis kb mekkora?mivel elsobb ki akarom lovetni a fulemet ket helyen,es csak azutan szeretnem berakni.csak nem tudom milyen tavolsagra lovessem ki h az azutan jol nezzen ki.
nem tudom hogy néz ki a füled,hiába mondom hogy vegyél 2,5 cm-est ha pl. pici füled van és 1,5 cm-s kell bele...
2013. jan. 3. 13:53
Az nem jó ötlet, hogy előtte lövetsz(már ez sem szerencsés, a porcba, főleg az ilyen hajlatba szúrni célszerűbb) és majd belerakod az industrialt. Még úgy is feszíti minimálisan a fület, ahogy helyezkedik benne az ékszer, ha industrialnak van szúrva.
Egyébként sok választási lehetőség van, mivel átlósabban is a fülbe rakathatják, és vannak kisebb nagyobb fülek is.
[link]
2013. jan. 3. 14:56
Menj piercerhez!!! A válaszodtól kb rosszul lettem mennyire nem tudsz erről semmit. Ha industrialt akarsz ne sz@rakodj ide lövök, oda lövökkel hanem csináltasd meg rendesen! Pár ezer forint..
2013. jan. 3. 20:47
6/13 A kérdező kommentje:
hat mar ne haragudj,de nem lehet mindenki ojan okos mint te,kedves utolsokent valaszolo!!!valoszinuleg azert kerdeztem itt errol,mert nem tudom a menetet a dolognak.azt meg el lehet felejteni nalam h barmimet is tuvel szurjak,mert abban volt mar reszem es kosz tobbet nem!nem ertem mi abban a nagy gond h 2helyen atlovetem egyszeru fulbevaloval,majd miutan begyogyult,berakom az industrialt...
Ott van az oldal, bár ezt te is megtalálhattad volna, remélem nem jön majd a következő kérdés, hogy miért nem sikerül belerakni a piercinget...
Mi történt, hogy ennyire félsz a tűtől?
2013. jan. 3. 21:05
Szia! Ha rendes helyen szúratod, akkor fagyasztóspray-vel érzéstelenítik majd a füled és SEMMIT nem fogsz érezni, ne aggódj.
Meg amúgy a piercinges megnézi a füled, és olyat fog bele tenni, ami passzol. Szerintem úgy jobb, mintha előre vennél magadnak.
2013. jan. 3. 21:27
9/13 A kérdező kommentje:
az orromat tuvel lyukasztottak ki,es nagyon fajt.azt mondtak nem nagy valami,eszre sem veszem,viszont az erzestelenito spray nem igen hatott,vagyis nem vartak meg sztem h hasson.majdnem elajultam mikor a szemem elott egy oriasi tu lebegett keresztul az orromon....amikor huztak ki a tut,ugy tuszkoltak bele az ekszert,es ezt nem kivanom senkinek! mar megbantam,ha tudtam volna h mi lesz,nem vallalkozok ra! csak nem olyan reg kezdtek pisztolyal lovetni az orrot is,es akkor a pircing rogton benne van,nem kell a folosleges fajdalom meg plusz....na ezert nincs tobb szuras!!!! van a fulemben is porc pircing v hogy hivjak,ami a ful bejaratanal van,azt is lovettem,es semmi gondom vele,viszont ha szurattam volna,nyilvan nem lett vna se gyors,se kevesbe fajdalommentes!!!!!
8. vagyok. Sajnálom, hogy így megjártad az orrpiercinggel. Nekem is szúrták, de nekem alig fájt, a fülemben lévő piercinget is szúrták, azt pedig nem is éreztem. Úgy tűnik helytől is függ, szerintem azért a jobb szalonokban ügyelnek arra, hogy minimális kellemetlenséggel járjon.
2013. jan. 3. 23:44
Kapcsolódó kérdések: