Avon vagy Oriflame? Melyik a jobb, melyik éri meg jobban?
szeptembertől koleszos leszek,és szeretnék ilyesmit csinálni
mindakettőben 30 %-os a részesedés
előre is thx a válaszokat
avon
és avonnál 35% is van
és olcsobb is,több minden is van benne
köszi!
és azt nem tudjátok, hogy hogy kell jelentkezni? és kell-e fizetni?
Az Avon olcsóbb, az Oriflame jobb minőségű.
Én Oriflame-eztem egy ideig.
A csatlakozásért fizetni nem kell. Ha nincs egy ismerősöd sem aki alá regelhetnél, nézd meg az oldalukon, ki a területi képviselő, hozzá kell elmenni.
De ha csak simán beírod a keresőbe, tuti lesz egy rakat ember aki épp eladókat gyűjt maga alá, ugyanis ebből van a sok bevétel.
Neked, ha nem lesznek alattad emberek, csak a saját eladott cuccaid után lesz kereseted.
Az avonnál nem tudom hogy vannak ezek a pontgyűjtős, x szinttel továbblépős minimumpontos akármik, az oldalukon biztos le van írva.
A kollégiumokban, legalábbis ahol én lakom elég nagy a rivalizálás, egyre több ember csinálja, utálják egymást, nehogy a másik elhappolja a vevőket. Mindig egymás hirdetéseit tépkedik a liftben, még saját akciókat is csináltak, hogy inkább kevesebbet keressenek rajta, csak többen vigyenek, ők legyenek a legnépszerűbbek, a többi eladó meg k*pja be.
Tehát ha már előtted voltak ott hasonló eladók, akkor sok sikert a "befutáshoz".
Ezt az egyik fórumon találtam:
"Az Oriflame nagyon jó! Mint minden márkának, vannak jó és kevésbé jó termékei is, de összeségében én az ismerőseim is nagyon meg vannak vele elégedve. Köztudott, hogy az Avon termékitől sokak bőrén allergiás tünetetek jelentkeznek, míg az Oriflame esetében én eddig még nem hallottam hasonlóról, és tényleg jó, hogy természetes összetevőket tartalmaznak. Az egyik ismerősömnek például nagyon zsíros és problémás a bőre, de egy Oriflame-es termék sokat segít rajta. Vannak jó szempillaspirálok is, amit én használok, az felveszi a versenyt például a MaxFactor Max spirállal is, amit szintén használtam már. De ezek csak példák, a termékek nagy része kiváló, és szerintem nem drágák. Az Avont többen ismerik szerintem, mert régebbi márka, de az Oriflame is már 40 éves tapasztalattal rendelkezik, ráadásul svéd vállalat, ami szintén biztosíték a megbízhatóságra. Sokan azért bizalmatlanok szerintem, mert nem tudnak szinte semmit a termékekről, és nem is próbálták még őket."
Remélem segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!