1/19 anonim válasza:
Igen. Csak fura ez a fény :/
A hajad színe főleg szép *.*
2/19 anonim válasza:
Nagynak tűnik a fejed, vagy hogy is mondjam. De kedves arcod van, viszont ez a répa színű haj szörnyű. Melegebb hajszín jobban állna a hajadhoz.
4/19 anonim válasza:
Nem csúnya, de igazán szépnek se mondanám. Kicsit a szemeid, a homlokod pedig nagy és ez a hajszín sem a legelőnyösebb szerintem. De ezeket nagyon könnyen és egyszerűen lehet orvosolni. :) Mert a bőröd és a fej formád nagyon szép.
6/19 anonim válasza:
Nem igazán szép. Sajnos egy picit kancsal vagy.
Tanácsaim:
- smink, amely nagyobbnak láttatja a szemeidet;
- olyan frizurád legyen, amely egy kicsit takarja (felülről) a viszonylag magas homlokodat;
- a szemöldököd legyen vékonyabb, és kontúrosabb;
- ha van rá mód, napozzgass.
7/19 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat :)
2012. dec. 31. 11:39
9/19 anonim válasza:
Szerintem szép vagy.Tetszik a haj és a szemszíned,de a frizurád tényleg nem illik annyira a fejformádhoz:)
10/19 anonim válasza:
Olyan jól állna egy teljes frufru!Miért nem vágatsz magadnak olyat?Én is megtenném ha jól állna de sajna nem :( Ez a haj neked nem előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!