Hogy tudom itthon kiszedni a mágnest a ruhából?
Figyelt kérdés
Pesten vettem a Hádában egy csomó ruhát, és csak itthon vettem észre, hogy egyikben benne maradt a mágnes. Vidéken lakom, csak sokára megyek újra Pestre.2012. dec. 30. 23:52
2/9 anonim válasza:
Vetted, mi? Hát akkor bátran vidd vissza blokkal együtt és szólj, hogy szedjék ki!
3/9 A kérdező kommentje:
Az rendben van, csak kb 2 hónap múlva megyek újra pestre. Szerettem volna addig hordani. Kedves utolsó, Te még soha nem jártál úgy, hogy csak otthon vetted észre, hogy benne maradt bármi féle lopásgátló a megvásárolt cuccban?
2012. dec. 31. 11:53
4/9 anonim válasza:
Ha benne marad a lopásgátló, akkor még ott visít az üzlet ajtajában.
5/9 anonim válasza:
Én már jártam így, bár nem ilyen mágneses kapocs volt, hanem egy műanyag vonalkód beleragasztva a címkébe. Az üzletben nem vették ki belőle, de nem sípol kifelemenet. Amikor viszont bementem a következő üzletben, akkor becsipogtam. A biztonsági őr látta, hogy akkor jöttem be, átnézte az addig vásárolt ruháimat, és kivette belőle ezt az öntapadós vonalkódot. De olyat még nem láttam, hogy azt a nagy mágnesest rajta hagyták volna, az igen érdekes. Az meg pláne, hogy nem csipogott. Mondanám, hogy vidd be egy üzletbe, ahol van ilyen eltávolító, de igen ferdén néznének rád.
6/9 anonim válasza:
nekünk is volt már ilyen hogy rajta hagyták.. és nem csipogott be nekünk se.. mi visszavittük a boltba. szerintnem nem lehet leszedni otthon
7/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd kiszedetem márciusban. Szerintem azért maradt benne, mert kapkodott a pénztáros. Köszi!
2013. jan. 4. 14:29
8/9 Prym válasza:
ha annak 2 része van és ha csak a fele van meg akk mér nem szeded ki a kiskezeddel???
Vagy ha mindkettű akkor stílusos lesz legalább:))))
9/9 A kérdező kommentje:
Hú, ha csak az egyik fele lenne benne, ki is esne belőle.
2013. jan. 6. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!