21-es, annyi, hogy most nyálcsorgatva várja az üziket...
Naivan manapság sohase ellenőrzöm előre és átvágnak ezek az életképtelen fogyik. :D
akkora hülyék vagytok hogy az hihetetlen...
ez nem az ő valaga...
ere már rájötek XD
mert belinkeltem ezt xD
amugy meg használjatok google képkeresöt keresetek rá kép alapján mindig :D hogy az ilyeneket kitudjuk szürni XD ismerkedésnél is volt itt 1 csaj akit felvetem msnre és fél évig beszéltem vele kicsit fura volt hogy ugyan azokat a képeket rakja ki magárol mindig csak cserélgeti és a képek 1re pixelesebbek és rákerestem és hát nem ő volt az akinek valojában kiadta magát XD
azota google képkeresőt használok hogy az ilyen retkeket kitudjam szürni :D
ne legyen kisebb, gyere apucihoz :3
f19
Igen, nagy. De ezen látszik, hogy alapól ekkora, ha tornáznál rá még, sem lenne sokkal kisebb, csak feszesebb - ami persze pluszban jó. Vannak olyanok, akiknek genetikailag kerek és nagy a feneke. Attól függetlenül, hogy nagy, igen csinos, és ha tornázol rá, még keményebb és szebb lesz, és akinek ezután sem tetszik, az csókolja meg egész nyugodtan :) Inkább ilyen legyen, mint egyáltalán semmilyen és lapos.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!