Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek tartanátok az ilyen...

Milyennek tartanátok az ilyen óvónőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vagyok 17 éves és szeretnék majd az elkövetkezendő időkben piercinget [szemöldök (valamilyen kéket) és orr (nem karikát hanem valami ízléses követ)]..

Viszont most pedagógiát tanulok és nagyon szeretem a gyerekeket ezért óvónő szeretnék lenni.

Nem szeretem akik leszólják azokat akiknek van piercingje ,tetoválása. Jó nyilván aki már kezdi túlzásba vinni arra én is felfigyelek, hogy ez azért már kicsit túlzás, de tudom, hogy ez az ő döntése neki így jó. Ezért légyszíves arra kérlek ne hurrogjatok le, csak írjátok le a véleményeteket ,hogy képzelnétek el így egy óvónőt,mi lenne a benyomásotok róla?

Amúgy tényleg nagyon szeretem a gyerekeket kisöcsémmel is úgy bánok,mint ha szinte már a sajátom lenne, annyira szeretem. És minden kisbabával, kisgyerekkel törődöm már kiskorom óta.

Szóval milyen lenne a benyomásotok ha meglátnátok egy piercinges óvónőt?

Nyilván ha meg kell tenni, akkor kivenném ez nem is kérdésed, de kíváncsi vagyok a véleményekre. Előre is köszönöm a válaszokat!! :)

2012. dec. 28. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csináltasd meg nyugodtan, majd kiveszed, ha ki kell venned. :)

Egyébként nekem is sok piercingem van, és a munkám mellett gyerekekre is vigyázok alkalmanként. Van olyan szülő, aki szólt, hogy amikor az ő gyermekére vigyázok, akkor vegyem ki az ékszereket, mert szerinte ez rossz példa. Én megértem ezt a véleményt is. Arra a pár órára tudom nélkülözni a piercingeket, ez a legkevesebb. :)

Mire elkezdesz dolgozni, úgyis nyugodtan ki-be tudod majd rakosgatni a piercingeket, hiszen jól be lesz már gyógyulva, nem forr össze ha csak munkaidőben veszed ki. :)

2012. dec. 30. 18:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. dec. 30. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!