11/22 anonim válasza:
Gyönyörűek a mellei nagyon szexi.
12/22 anonim válasza:
Alapból nagyon szép csaj lenne, de a száját és a mellét rettenetesen elcseszték.
13/22 anonim válasza:
Ha jól tudom a mellét 2x csináltatta, az első után tetszett a legjobban, tökéletes volt, nem voltak ilyen labda mellei, és a szájával se volt gond, az új műtétje után lett túl mű, de azért így is elfogadnám egy jó pár menetre ahogy most van...
14/22 anonim válasza:
Én már a neve alapján is gyanakodtam eme dicső szakmára.:D
Nem vagyok fiú, de szerintem kevesebb szilikonnal (mellre, szájra egyaránt értendő) és természetesebb szemöldökkel egész jól nézhetne ki.
15/22 anonim válasza:
Jó a teste,de amúgy vicces jelenség,főleg a szája.
16/22 anonim válasza:
Műanyag nélkül szép lenne... így értékelhetetlen! 0/10
17/22 anonim válasza:
Fura a szája és a melle. A két legfőbb (vagy három) alkotóelem.
Egy szóval: nem!
18/22 anonim válasza:
pffff...hát beleélveznék,ha nem lenne más...
20/22 anonim válasza:
Fúj. Vidéki parasztasszonyos feje van amin a szilikon seggszáj sem segít, az ocsmány szemöldöke meg pláne nem. A mellei undorítóak, az alakja amúgy sem jó, a haja agyonvasalt. Kösz kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!