Egy porcba lövetett karika, fülpiercing mennyi idő alatt gyógyul meg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 14:33
1/6 anonim válasza:
több hónap kell neki, de először célszerűbb a gyorsabb gyógyulás érdekében egyenes szárú ékszert rakartni bele, valamint: nem lövetni, szúratni kell, mert a lövetés nagyobb szövetroncsolódással jár.
2/6 anonim válasza:
Nekem 7-8 hónap volt az, ami után azt mondhattam, hogy semmi probléma nincs vele. Ja, először tényleg ilyen gyógyfülbevalót rakj bele pár hétre, úgy a jó. Viszont az én fülem azon kívül mást nem nagyon bír sajnos.
3/6 anonim válasza:
Ó úgy tűnik akkor ez elég egyénfüggő, mert nekem 2-3 hónap után már teljesen rendben volt. Arra vigyáztam hogy az első pár hétben nem feküdtem azon az oldalamon, hogy ne nyomódjon, attól könnyen begyullad. És igen, eleinte jobb az egyenes piercing, olyan aminek lapos a hátulja.
4/6 A kérdező kommentje:
rosszul írtam :) szúrva van és orvosi acélból van, ma szúrták és amúgy nem fáj csak ha véletlenül hozzáér valami, tudtok még valami tippet adni hozzá? (hajmosás stb.)
2012. dec. 28. 18:31
5/6 anonim válasza:
Nekem egy hónap alatt szépen rendbe jött, de még utána 2-3 hónapig érzékeny volt, ha azon az oldalamon aludtam.
6/6 anonim válasza:
Nekem industrialom van és szúrás után 1-2 nappal mostam hajat, semmi baja se lett, pedig az 2 ponton van átszúrva és hosszabb ideig tart a gyógyulása. (a piercerek is mondják, h egy normál hajmosás engedélyezett) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!