Hogyan fessem be szőke hajam barnára hogy olyan is maradjon?
Figyelt kérdés
Most szőke a hajam de gondolkozom hogy barnára festem.De nemszeretném ha ledobná a festéket egy honap alatt vagy még hamarabb ezért valami olyasmit akarok amit nemdob le.Van egyáltalán ilyen vagy akár hogy cisnálom akkor is ledobj a barnát majd?2009. aug. 25. 09:24
1/2 anonim válasza:
háát ez a hajad tipusától függ. nekem csak szőke melír volt benne(de az rengeteg) és úgy festettem barnára kb 1-másfél hónapig birta de a hajam töve már szép barna(az eredeti színe) lent pedig nem szőkült teljesen vissza csak sokkal világosabb barna. Ha természetes szőke vagy akkor nagyobb az esélye h legfogja dobni. Sztem az elsőtcsináltasd fodrásszal mert a szőkéről barnára váltás azért nem olyan egyszerü művelet és elsülhet elég rosszul is..:S
2/2 anonim válasza:
Én kiszőkítettem a hajam,most pedig próbálom visszafesteni barnára.Már lassan fél éve,mert ledob mindent,havonta kell festenem és mindig megsárgul,már elegem van belőle.Pedig úgy szeretném visszakapni a természetes hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!