Milyenre fogja befogni a hajamat ez a festék? (Lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy szőkés sáv a hajamban,amúgy sötétesbarna hajam van,nem teljesen sötét,de azért mégis:D Egyetlen ilyen csík van,és azt szeretném visszafesteni sötétre,mert az csak egy pillanatnyi hóbort volt..van itthon egy világosbarna hajfesték,a szőkét nem fogja annyira beszínezni,hogy sötétebb legyen? ne csak világosbarna? És ha utána hajszínezővel (csak színező) befestem sötétbarnára,nagyon sötétre,akkor az még látszani fog? Bocsi h hosszú:)2009. aug. 25. 00:27
1/8 anonim válasza:
ha avilágos szint befested hamar kiopik!de ha többször fested sötéttel:pl sötétbarnával visszafogja..de többször kell...amugy elsőre ha szökére barnát dobsz..zöldesre kopik ki:)
2/8 A kérdező kommentje:
úristen:S:D és akkor milyennel kezdjem? hogy tüntessem el? nem szeretném azt a szőke csíkot benne hagyni:S tudom,nagy hülyeség volt kiszivatni, de mostmár mindegy
2009. aug. 25. 11:31
3/8 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha a szőkére (szívatottra) festesz barnát, akkor nem lesz zöldes, hanem folyamatosan kopik vissza szőkére. Ha meg nem szívatott szőkére festesz barnát az sem lesz zöldes (és ez nehezebben kopik, mint a szívatott)....
5/8 A kérdező kommentje:
A fejem tetején van,és olyan 1,5 cm széles csíkról beszélünk.:D érdekes lenne,ha azt levágnám..
2009. aug. 27. 09:28
6/8 anonim válasza:
de ha konkrétan szökésre festesz barnát az olyan lessz..elsőre..én sok példát láttam..de zais lehet h egytincsen nem olynan intenziv.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne fesd be először világosbarnára felesleges. Miért nem fested be egyből sötétbarnára, nem színezővel?
8/8 A kérdező kommentje:
Hát azt akartam,csak van itthon világosbarna,és gondoltam hátha ér valamit..így olcsóbb:) De úgy látom marad a sötétbarna hajfesték + később színező.. meddig fog látszani a tincsem? úgyértem h ledobja-e a festéket?
2009. aug. 27. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!