Csókoltatom, aki lepontozott, a véleményünket kérted, de lényegtelen.... Akkor leírom azt, amit hallani szeretnél:
Szerintem tökéletes vagy így, és egyetértek a középső ujjal, mert ez a világ annnnnnnnnnnnnyira gonosz...
2012. dec. 28. 13:53
13/20 anonim válasza:
kis nyomorék :D
2012. dec. 28. 14:09
14/20 anonim válasza:
hú, bocsi, nem tudok elmenni a beképzeltséged és az undorító mutogatós-pózolós képed mellett. minek kérdezel valamit, ha csak pozitív választ fogadsz el?
2012. dec. 28. 15:00
15/20 anonim válasza:
Kérdező, te mekkora egy paraszt lehetsz...sovány vagyok mégse beszélek ilyen badarságokat másokról bár lehet hogy csak a féltékenység beszél belőled.:)
2012. dec. 28. 21:40
16/20 anonim válasza:
Ronda, formátlan tested van és a stílusod is gáz. Először egóból fogyjál, aztán jöhetnek a zsírpárnáid is.
2012. dec. 28. 21:45
17/20 anonim válasza:
Foggyá' Józskáá' me' ha így folytatod még a képbe se férsz be , bár má' a nagy egottó' is álig-álig.
Probáltam a nyelveden leírni.
Ui.: Lesz@rom hogy lepontozol Mutogatós.
2012. dec. 28. 22:03
18/20 anonim válasza:
Miert jossz ide es kered ki masok velemenyet,hogyha utana szidod oket?
1. fogynod is kene meg sportolnod is mert igen husos vagy, latszik hogy egy csepp izom sincs rajtad csak a zsir
2. ha mar ilyen oldalra jossz akkor legalabb legyel annyira intelligens hogy fogadod a kritikat, meg a negativ velemenyeket is! :-)
2013. jan. 5. 15:50
19/20 anonim válasza:
szerintem jó de van jobb is ... az átlag megvan : D
2013. jan. 6. 21:57
20/20 anonim válasza:
Lehetnél formásabb. Egyébként meg azt hiszed, hogy menő vagy, hogy beintesz? Megsúgom: szánalmas vagy, nem menő :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!