Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A doxa milyen kategóriáju...

A doxa milyen kategóriáju oramarka?

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Drága, presztizs márka.

De vannak sokkal drágább márkák is. :)

2012. dec. 26. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Svájci, felső-közép.
2012. dec. 26. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Kb, mint egy Mercédesz, ha az autókhoz hasonlítanánk.

Nekem Seiko van, az is ez a kategória kb.

2012. dec. 26. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:

A mai fiatalok körében már nem nagyon ismert, inkább a mai 50 éven túliak ismerik, ők még emlékeznek rá, hogy ez márka volt.

Mára vesztett a népszerűségéből, mert ha kinyitsz egy divatlapot, akkor ez a márka nem csinál egész oldalas, trendi hirdetéseket, fiatal modellekkel, szóval elvesztette a régi kedveltségét.

Amúgy biztosan minőségi órákat gyártanak a mai napig is, egyszerűen csak nem divatos ezt a márkát hordani. Olyan öreges lett. Az idősebb korosztály órája.

2012. dec. 27. 02:02
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor milyen ehez hasonlo kategoriaju markak vannak amik fiatalosak?
2012. dec. 27. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nincsenek tele vele a divatlapok, de ez egy márka, a Doxa mindig is Doxa marad, mint ahogy a Rolex, Rolex. Most menő az Ice Watch, Police, stb, de ezek csak kreált márkák, nincs mögöttük múlt, minőség. A Doxának történelme van, nagy márka. Szerintem ne a gyökér tinédzserek véleményére apellálj (nem a válaszadóra gondoltam, hanem az átlagra), ha nem tudják, mi az a Doxa, akkor menjenek be egy plázába és meglátják, hogy egy drága óra. Ez presztizs.

Ha sok pénzed van, akkor nézz körül még a Seiko órák közt, ott vannak fiatalosak is, meg komolyak is magas minőségben!

A Seiko órás voltam.

2012. dec. 27. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
DKNY, Michael Kors ugyan nem ez az árkategória, de nagyon szép fiatalos óráik vannak. 40-50 ezernél kezdődnek.
2012. dec. 27. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Én most néztem meg a doxa honlapját. Úgy látom, nagyon átalakult ez a márka, hogy csak búvárórákat gyárt...

[link]

2012. dec. 27. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!