A doxa milyen kategóriáju oramarka?
Drága, presztizs márka.
De vannak sokkal drágább márkák is. :)
Kb, mint egy Mercédesz, ha az autókhoz hasonlítanánk.
Nekem Seiko van, az is ez a kategória kb.
A mai fiatalok körében már nem nagyon ismert, inkább a mai 50 éven túliak ismerik, ők még emlékeznek rá, hogy ez márka volt.
Mára vesztett a népszerűségéből, mert ha kinyitsz egy divatlapot, akkor ez a márka nem csinál egész oldalas, trendi hirdetéseket, fiatal modellekkel, szóval elvesztette a régi kedveltségét.
Amúgy biztosan minőségi órákat gyártanak a mai napig is, egyszerűen csak nem divatos ezt a márkát hordani. Olyan öreges lett. Az idősebb korosztály órája.
Lehet, hogy nincsenek tele vele a divatlapok, de ez egy márka, a Doxa mindig is Doxa marad, mint ahogy a Rolex, Rolex. Most menő az Ice Watch, Police, stb, de ezek csak kreált márkák, nincs mögöttük múlt, minőség. A Doxának történelme van, nagy márka. Szerintem ne a gyökér tinédzserek véleményére apellálj (nem a válaszadóra gondoltam, hanem az átlagra), ha nem tudják, mi az a Doxa, akkor menjenek be egy plázába és meglátják, hogy egy drága óra. Ez presztizs.
Ha sok pénzed van, akkor nézz körül még a Seiko órák közt, ott vannak fiatalosak is, meg komolyak is magas minőségben!
A Seiko órás voltam.
Én most néztem meg a doxa honlapját. Úgy látom, nagyon átalakult ez a márka, hogy csak búvárórákat gyárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!