A 90- 60- 90 es idealisnak nevezett meretek, aranyok, milyen magassagu nore ervenyesek?
Figyelt kérdés
Egyertelmuen ez a meret maskeppen fog mutatni egy 160 cm es egy 170 cm magas non.2012. dec. 26. 14:36
1/9 anonim válasza:
szerintem 170 körüli magassághoz mondják (elvégre ezek ilyen modell méretek, és 170 cm alatt ne is reménykedjen az ember modellkedésben) de egy 160 cmes csajon is jól néz ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek modell lenni, csak azert erdekel, mert egy 160 cm magas non ez a meret kb 10 kiloval tobbnek mutat mint egy 170 cm magason. En 168 cm vagyok amugy, akkor ez nekem is idealis lehet. :-)
2012. dec. 26. 14:41
3/9 anonim válasza:
szerintem ez a 90-60-90 hülyeség... modelleknél is... mivel csontsoványak... és nincs mellük...
még a csipő összejöhet.... de a derekat is összehozni hozzá... szerintem lehetetlen :D
4/9 A kérdező kommentje:
Lehet a 65 inkabb realis. :-)
2012. dec. 26. 17:54
5/9 anonim válasza:
Ez ideális méret volt még valamikor 10-15 évvel ezelőtt, ma már nem az, legfeljebb a 180+ cm-es nőknél. 160 cm-nél ez már túlsúlyt jelent.
170 cm-es nőknél inkább 80-60-80 körül ideális.
6/9 anonim válasza:
én 175-cm vagyok és mell: 85
derék: 72
csípő: 90... és így is széles csípőm van a derekamhoz képest...
7/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem tetszik hogy a mellem nagyobbacska a derekam pedig vekony... es a csipom a mellemmel aranyos. Mondjuk mert ma a 80- 60- 80 a divat, az meg nem jelenti azt, hogy az is a szep es egeszseges. Marmint en gyulolom a tulsulyt, de azert egy akasztofara rossz ranezni, azoknak a noknek a boruk is sargas vagy nem is tudom.. ilyen szurke beteg a szinuk.
2012. dec. 26. 21:50
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, akkor te korte alkatu vagy ugy tunik. Szerintem ha csipore dolgozol az segit, allitolag az aranyok a legfontosabbak. Minden alakra lehet nezni kulon oltozkodesi tippeket is.
2012. dec. 26. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!