Tetszik ez a nő? Miért, vagy miért nem? Nemet és kort is írjatok!
2009. aug. 23. 19:28
1/11 anonim válasza:
Nekem az első kép tetszik a legjobban. Csinos, szép arcú. Tök jó ruhában van.
3/11 anonim válasza:
Nekem nem! Túl vékony és nincsenek neki szép formás idomai és a lába is görbe. Jah és a ruhája se tetszik, mert azt a latexot nem magába kell hordani! Jah és túl sápadt, fehéres a bőre.
4/11 anonim válasza:
Az első képen ijesztőek azok a zombifehér lábfejek, és ha kabát-pulcsi idő van, ez egy elég felfázás gyanús szett deréktól lefelé - szóval elég gáz sztem.
a 2. képen túl sablonos, nem jön be,emellé még nevetséges szerelést is adtak rá,szegény.
3.4. viszont nekem tetszik,eltalált, sztem gyönyörű ezeken a fotókon, nagyon!
18/l
5/11 anonim válasza:
Szerintem szép és szép vékony... 24/L
6/11 anonim válasza:
Az elsőn felöltözve csinos. A másodikon azonban kiábrándítóan vézna, semmi melle nincs, se csípője. Az arca szép, de a haja sem tetszik. 32/N
7/11 anonim válasza:
Szerintem szép.
A latexot sokan hordjàk magàba,még ha otthon nem is merik ugy felvenni.
Nem vézna.Vékony,de neki jol àll.
8/11 anonim válasza:
hááááát.....nemrossz, de nemis az a nő akire aztmondom, h húdejónő. pl ahol fehérneműben van, ott kifejezetten ronda.
leginkább olyan semmilyen így összhatásra.
9/11 anonim válasza:
Szerintem szép nő, szép a haja és vékony is. 18/L
10/11 anonim válasza:
a fehérneműs képen nem szép, de amikor fel van öltözve, úgy csinos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!