Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy rés az első 2 fogam...

Van egy rés az első 2 fogam között, annak eltüntetésere ez jó megoldás?

Figyelt kérdés

[link]

Fogszabályzót nem szeretnék, amúgy is 19 évesen már nem is nagyon segítene, ezt találtam, az ára is elég jónak tűnik... Vajon az eredmény is az? Vagy ezt sűrűn kell cserélgetni? Mit lehet erről pontosabban tudni?

2009. aug. 23. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom... de mondok egy példát ami velem van...

Nekem ugyan ez volt a bajom /vagyis még az, csak nekem 1 egész fog hiányzott,és pont elől, a 2első fogam mellett,azért volt 1 egész fognyi lyuk mert kiesett a tejfog és nem nőtt utána csont fog. :) most 17 vagyok,és nyár eleje óta megvan az éjszakai fogszabályzó, és már csak fél fognyi lyuk van ott. Eléggé megvagyok vele elégedve 2hónap alatt ilyen lett :)

2009. aug. 23. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a fogorvost, szerintem használna a fogszabályzó mert van egy ismerősöm aki kb 40 éves és neki is most van
2009. aug. 23. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogszabályzó annyira nincs azért korhoz kötve, de gondolom idősebb korban lassabb aze redmény. A porcelán pótlássla semmi gond nincs, alkalmazzák egyszerűen annyi hogy elkopik idővel a használattól és cserélni kell, de évekig jó. Igazából az kopik ami lefelé pótolj a fogat, ha a rést tölti ki ott annyira nem tud lekopni, de azért cserélni kell majd néha.(mondom, több évente)
2009. aug. 23. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!