Szép vagyok? (kérdésed túl rövid, . )
Sziasztok! :)
Kíváncsi lennék,hogy "idegenek" mit gondolnak rólam...önbizalom hiányos vagyok amúgy.Mielőtt azt gondolnátok:nem,nem egy tükörben pózoló,magát fényező lány vagyok,és nem azért küldök képet,hogy még nagyobb legyen az egóm,csupán tényleg érdekel,hogy mások mit gondolnak rólam.:) És ha már elküldtem a képet,akkor őszintén írjátok le a véleményeteket!
Írjatok egy várost,hogy hol laktok,és linkelem a képet.
14/l
(bocsi a nyelvhelyességért :D)
Románia.
Kíváncsi lettem a képre, pedig tudom, hogy nagyrészt lényegtelen. Találkoztam már ilyen emberekkel neten, akiken elszántan foglalkoztatja, hogy "mit gondolhatnak róluk", és rámkérdezik, én meg mit válaszoljak? Normálisan, aki nem ismer, annak nem kéne gondolkodnia rólam, illetve engem sem kéne túlzottan érdekeljen ismeretlenek véleménye, elvégre erről szól az önbizalom:) A külső nem minden, ha megismerek egy embert, és megszeretem, akkor nagyon szép a szememben.
bár emberenként változó, de ha valaki azt mondaná rólad, "csúnya vagy, akkor mit csinálsz, műtetsz?..
Bár önbizalomhiányos emberekre mindig azt mondják, hogy szépek, és az ember többnyire látja is magán, hogy milyen, és éreztetik is vele, az ápoltság mellett, leginkább az önbizalom teszi igazán széppé az embereket egymás szemében. A szépséged te magad vagy.
Vannak önbizalomhiányos, gyenge személyiségű emberek, akik abban ámítják magukat, "ők szépek" és mindenkinek szeretni-e kéne őt, és ha nem szeretik eléggé őt, akkor gondolkodik azon, hogy ő elég szép-e? és bármennyire ápoltak, és valamilyen szempontból "megfelelőek", engem semmi sem visz rá arra, hogy azt mondjam, hogy ők szépek, mert az arcuk csupán egy egyéniségtelen, lapos képek a szememben.
Békéscsaba
Nagyon szimpatikus lánynak tűnsz és feleslegesen vagy önbizalom hiányos! :)
Mosolyogj sokat és legyél önmagad és ha TE elhiszed magadról h szép vagy más is elfogja ;)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!