1/11 anonim válasza:
Izgatja a fantáziámat, lehúznám a nő lábáról szívesen
20/F
2/11 anonim válasza:
Nem értem mi a jó az olyan bokacsizmákban, amiknek van egy lyuk az orránál...
Nekem nem tetszik.
3/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem is ilyen van, csak nem nyitott az eleje, hanem zárt. Ugy jobban tetszik?
2012. dec. 19. 18:41
4/11 anonim válasza:
Tökmindegy milyen, a nyitott inkább melegebb időben jobb, a zárt meg hűvösebb időben
6/11 anonim válasza:
Jó, de most... ha meg meleg van, akkor minek csizma? Értelmetlen... zártan jobb
7/11 anonim válasza:
Áhhw szinte ugyanilyen, amit venni akarok, csak a gombjai nem fémből vannak, meg zárt, csak én kékben vagy bézs színűben szeretnék. Gyönyörű *.*
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: én az Invázióban vettem, 3000 forint, nagyon megérte :) volt kékben még, erre emlékszem :)
Többiek:köszi nektek is..
2012. dec. 19. 22:05
9/11 anonim válasza:
szép, de nem járnék benne minden nap, fájna a lábam :)
10/11 anonim válasza:
7. vagyok. Én kínaiban néztem és ott meg 5690 :/ de ha akarok ilyen cipőt muszály azt megvennem, mert nálunk nincs Invázió. Régen pedig volt..a fenébe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!