Szerintetek tényleg dagi vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy többet kéne mozogni, elég lusta vagyok, de szerintetek is dagi vagyok? Nem tudom eldönteni, a barátom is szakított velem és nem tudom, hogy emiatt vajon?
2012. dec. 17. 23:40
2/9 anonim válasza:
Lusta vagy? Az, és nincs akaraterőd.
3/9 anonim válasza:
NEM VAGY DAGI!
Husis vagy, telt, de nem dagi.
És aranyos arcod van.
Te egy helyes lány vagy, szerintem.
4/9 anonim válasza:
Nem látszik jól a kabát miatt. Lehet a popsiba kicsit túlságosan is el vagy engedve. DE! Fiatal vagy és gondolom egészséges. Állj fel, mozogj. Kezdj el sportolni fuss kétnaponta amugy biciklizz. Figyelj oda mit akarsz és ami a legfontosabb tűzz ki magadnak egy célt, amit el akarsz érni és ne engedj a kompromisszumoknak. Pl: elhatározod, hogy fogysz pl 3 kg-ot egy hónap alatt, akkor nem fogsz másfél hét múlva este 10-kor csokit enni a tv előtt, mert tetszik a film és a többiek megkínálnak.
5/9 anonim válasza:
Egy olyan képen, ahol pufi kabátban ülsz, nem sokat lehet megállapítani. Mondjuk az arcodon látszik, hogy lehet rajtad egy kis felesleg.
6/9 anonim válasza:
Valamennyire biztos, de ez még nem a visszafordíthatatlan vész.
7/9 anonim válasza:
az arcod kövér. onnan meg úgysem fogsz lefogyni
8/9 anonim válasza:
Hát. Én össze sem jöttem volna veled ami azt illeti.
9/9 anonim válasza:
húhúúú mekkora egy nagy ocsmány dagadt rusnya tehen vagy te.... ekkora muffot döngetni nem pálya, mekkora dagadt a fejed is. Tényleg lehet a kövér csajokon bárhol pin*t hajtogatni? Rajtad akkor rögtön 100 van, ne félj, látom a fiúk azért elkerülnek, de a zsír boldogan megtapad rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!