Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A parfüm valóban könnyebben...

A parfüm valóban könnyebben romlik, ha nem tesszük vissza a papírdobozába?

Figyelt kérdés
Olyan szép üvege van, szép dísze lehetne a pipereasztalkámnak, de nem merem így szabadon tárolni, mert állítólag így hamarabb romlik, nem tudom mennyire igaz ez?Ennyire árt neki a fény?Volt már olyan parfümöm, ami idővel besötétült és furcsa szaga lett,az egy ideig ki volt téve dísznek, nem tudom, amiatt romlott-e meg, vagy csak azért mert már amúgy is régi volt?
2012. dec. 17. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Emiatt én is aggódom, mivel a mennyei illatú (Bruno Banani) parfümömet az íróasztalomomn tárolom, persze csak úgy doboz nélkül. Mindig kéznél van, és remek dekoráció.

Nyáron rosszabb a helyzet, olyankor melegebb van és nagyobb fény, de ha túl meleg van a szobádban, így is elromolhat, az ilyeneket álltalában fénytől elzárva nem túl melegen kell tárolni.

Inkább tedd el vhová, ha félted, vagy tedd vissza a dobozába, én is azt fogom tenni.

Tip: Ha kifogyott, már nyugodtan használhatod dekorációnak. (Az enyémnél nem látszik van-e még benne, mert lila az üveg).

2012. dec. 17. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a parfüm minőségétől függ. Volt pl. egy Escada utánzatom, az anélkül megpunnyadt pár hónap alatt, hogy fény meg meleg érte volna... Viszont van Diorom, Hugo Bossom, azok már több éve megvannak, kint tárolom őket a fésülködő asztalomon és semmi bajuk.
2013. jan. 9. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!