Mit gondoltok a 2 fonatról?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy egy lánynak 2 "copfban" van fonva a haja..
Parasztos?:P
2009. aug. 22. 19:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem parasztos,mostanában én így hordom.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak mert anyum szerint olyan parasztlányos :D
2009. aug. 22. 19:50
3/6 anonim válasza:
Attóül függ, meg lehjet csinálni amolyan alpesi tehenész kislány styleban is de ha lazábban van befonva akkor sztem tökjó :). Nekem sajna már nem jó hozzáa hajam mert túl göndör és úgy áll mint harisnyás pippié ha befonom xD, de attól fügetlen szivesen hordanám :).
4/6 anonim válasza:
Van egy bnőm, akinek tényleg olyan parasztosan áll...:D De ari, csak kicsit vicces.:P DE van egy másik bnőm, akinek pedig iszonyú jól áll. Annyira aranyos azzal a két copffal.:):)
5/6 anonim válasza:
Hogyha olyan lazán előre vagy fonyva akkor nagyon jó,nekem tetszene!:D
6/6 anonim válasza:
ÉN is szoktam ugy hordani (Laura Ingels) XDXD A pasik is szeretik mert a mocskos fantáziájuk rögvest beindul XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!