Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a száj? (kép)

Milyen ez a száj? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Csak színtelen ajakbalzsam van rajta.

2009. aug. 22. 18:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%

hát de ez a válasz : ÁTLAGOS ÉS SZŐRÖS hidd már el.

Tehetünk róla hogy ez volt az első benyomásunk?

Amugy te nem véleményeket akarsz,hanem azt hallani,ami nem igaz,vagyis hogy "szép".

Remélem nem a teganpi vagy mikor vagy..az is ezt csinálta..

2009. aug. 22. 19:00
 12/27 anonim ***** válasza:
17%
*mikori
2009. aug. 22. 19:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem tegnapi vagyok. Ki a tegnapi? Nektek sincs jobb dolgotok mint ismeretlenül oltogatni az embert. Szánalmas. Már egy kérdést se lehet feltenni felesleges ugatás nélkül? Hát köszönöm. Nem azt kérdeztem h mennyire szőrös vagyok, hanem hogy milyen az a száj. De amint látom olvasni se tud némelyik paraszt...
2009. aug. 22. 19:04
 14/27 anonim ***** válasza:
31%
de lát bammeg... irtuk volna hogy átlag,de a szőr feltünőbb volt..persze a csíkszájúaknak szép:)
2009. aug. 22. 19:07
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi parasztot! Amugy szerintem szép.

Én a szememet fotóztam multkor közelről és látszottak az arcomon a pici szőke szőrszálak. Eddig senki sem mondta hogy hú de ronda szőrös vagyok, mert élőbe nem látszik.

2009. aug. 22. 19:40
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
De bunkók vagytok. Közelről igen is mindenkinek ilyen a szája! Kivéve az agyonretusált modelleknek..nekik tökéletesen sima. Szerintem szép a szád.
2009. aug. 22. 20:04
 17/27 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 68 százalékos válaszadó! Én vagyok a "tegnapi vagy mikori" kérdező aki ugyanígy a szájáról tett fel kérdést, hogy ki mit gondol róla! Látom te egy jó nagy paraszt vagy akinek nincs jobb dolga mint hogy mások száját ócsárolja! Én a saját kérdésemben még meg is köszöntem a kritikus válaszodat, de te csak tovább mondtad! De amit itt művelsz, az még annál is szánalmasabb! Mutass már magadról egy képet hogy milyen aberrált gennyes pattanásos arcú f.sz vagy aki napi 24 órában a gép előtt ül és szájakat néz!... Komolyan mondom ez már az emberiség alja. És nekem is vannak pici szőrszálaim ami a képen ugyan nem látszódik, de szőrszála mindenkinek van mindenhol kivéve a tenyerén meg a talpán! De gondolom neked (68 százalékos) még a talpadon is dzsungel van! Meg a seggeden. El tudom képzelni.

Kérdésre válaszolva: szerintem igenis nagyon szép szád van, tetszik a színe. És sajnálom hogy itt dühöngtem ki magamat, csak már nem bírtam szó nélkül hagyni...

2009. aug. 22. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Itt nem a százalékon volt a hangsúly, valahogy meg kellett szólítanom téged. De látom a százalékod arányban van az agyi szinteddel is, mert még mindig nem érted meg, hogy nem azért tettem fel a kérdést, h mindenki dicsérjen! A te válaszodat ugyanúgy megköszöntem! Érted? MEGKÖSZÖNTEM! Fogd már fel végre a csöppnyi agyaddal drágaságom. Önbizalomhiány? Nekem sincs. De miért ne rakhatnék fel ilyen kérdést? A kíváncsiság hajtott, nem hinném h tiltja a szabályzat,h kíváncsiságból feltegyünk ilyen kérdést! Az emberiség alja vagy, egy szánalmas barom, de ha ezzel éled ki a vágyaidat, hogy másokat b.sztatsz, csináld nyugodtan, ez csak téged minősít. :DDDDD Kíváncsi vagyok milyen gyönyörűség lehetsz. :DDDD
2009. aug. 22. 21:18
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :P Akinek nem inge, ne vegye magára!:D
2009. aug. 22. 21:43
 20/27 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 68-as menj már innen, és éld ki magad máshol.

A kereszteződés pont neked való.

Szép szád van amúgy kedves kérdező, ne foglalkozz az ilyen "Voksán Virágokkal"...

2009. aug. 23. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!