Ha összefogom a hajam lófarokba magasan, nekem sosem olyan szép ívesen áll a copf, hanem lekonyul, mit csináljak vele, hogy jól álljon?
Jó hülye kérdés, nem tudom jobban megfogalmazni, remélem érthető.
ilyenek kéne lennie mint a bal alsó csajnak a képen, de nekem a hajgumi után nincs ilyen szép íve, hanem le van konyulva. Mitől?
Ezt még nem próbáltam, de elég hosszú a hajam, hátam közepéig ér(vagy inkább lejjebb), nem tudom meddig tartana a hajlakk.
És szerintem más csajoknak alapból úgy áll, vagy nem tudom...de jó lenne ha elárulnák a titkot:D
Ó a francba :(
De láttam az egyik főzős műsorba (tv2őn vagy rtlen nem tudom:S) talán a Zimány Lindát (sajna ezt se tudom pontosan:D) és neki tök szépen állt, pedig elég hosszú haja van, nem hiszem h fodrász csinálta volna neki.
Nincsen olyan sok hajam, hogy ritkításra szorulna, bár elég hullámos alapból, így többnek látszik.
Mindig lehajtott fejjel szárítom, de akkor teszek rá hajhabot is! Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!