Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha összefogom a hajam lófarokb...

Ha összefogom a hajam lófarokba magasan, nekem sosem olyan szép ívesen áll a copf, hanem lekonyul, mit csináljak vele, hogy jól álljon?

Figyelt kérdés

Jó hülye kérdés, nem tudom jobban megfogalmazni, remélem érthető.

[link]

ilyenek kéne lennie mint a bal alsó csajnak a képen, de nekem a hajgumi után nincs ilyen szép íve, hanem le van konyulva. Mitől?

2009. aug. 22. 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem próbáltad még azt hogy fújsz hajlakkot a tövébe? akkor talán olyan lesz
2009. aug. 22. 17:39
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezt még nem próbáltam, de elég hosszú a hajam, hátam közepéig ér(vagy inkább lejjebb), nem tudom meddig tartana a hajlakk.

És szerintem más csajoknak alapból úgy áll, vagy nem tudom...de jó lenne ha elárulnák a titkot:D

2009. aug. 22. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy túl hosszú a hajad? az enyém derékig ér,és hát elég nehéz úgy összefogni:D de valamennyire jó. Ha hosszú a hajad,ritkíttasd,legyen elöl pl rövidebb,meg hátul a fölső rész,és úgy hátrafogva azok a részek kiállnak picit,úgy tűnhet,mintha így állna.:)
2009. aug. 22. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beletrafáltam:D előző voltam
2009. aug. 22. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg teljesen ilyenre ekkora hajjal nem tudod,mivel lehúzza a súly,sajnos:D
2009. aug. 22. 17:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Ó a francba :(

De láttam az egyik főzős műsorba (tv2őn vagy rtlen nem tudom:S) talán a Zimány Lindát (sajna ezt se tudom pontosan:D) és neki tök szépen állt, pedig elég hosszú haja van, nem hiszem h fodrász csinálta volna neki.

2009. aug. 22. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
ritkíttasd meg és amikor szárítod a hajad akkor úgy szárítsd a hajad, hogy le van hajtva a fejed (mintha fejjel lefelé lennél) és kend be hajhabbal
2009. aug. 22. 17:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Nincsen olyan sok hajam, hogy ritkításra szorulna, bár elég hullámos alapból, így többnek látszik.

Mindig lehajtott fejjel szárítom, de akkor teszek rá hajhabot is! Köszi :)

2009. aug. 22. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:
miután összefogtad a felső részénél a lófarkadnak húzkodd felfele a hajszálaid...egyszerre többet nyugodtan.nekem bevált..olyan pálmafa szerű.de ha nem akarod annyira akkor kevésbé. sajna nem nagyon tudom leírni :S
2009. aug. 22. 18:12
 10/11 anonim válasza:
Szerintem inkább csak egyszerűen amikor összegumizod a hajad, akkor ott rögtön a copf tövénél kicsit tupírozd fel. ;) Nekem mindig bevált :D
2009. aug. 22. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!