Milyen házipraktikával fehérítsem ki a fogaimat?
A mikrogyöngyös fogkrémek legfeljebb bőrradírnak jók, de ahogy az elöttem szóló is irta a szódabikarbóna remek erre a célra, de egy kicsit kiegészíteném, ugyanis meg kell dörzsölni kicsit a fogakat nem csak rákenni, az ígyekre vigyázni kell...és heti 1 alkalom ajánlott, 2 csak akkor ha nagyon muszály ugyanis túlzott alkalmazás kárt okozhat a fogzománcban, és ha nem hagysz időt a regenerálódásra, súlyos következményekkel járhat!
(ha nincs otthon, így konkrétan szódabikarbóna, a sütőrpor ajánlott)
Ha egyhébb és jobbízű megoldásra vágysz egy félbevágott eperrel dörzsöld át a fogaida, majd néhány mp. múlva öblícsd le. Ez fokozza a nyáltermelést, így gyorsabban távozik a lepedék, és megelőzi a fogkő kialakulását is...
Szódabikarbóna.....:(((((---> Ifjú lánykoromban használtam, kéthetente egyszer talán....és olyan fognyaksorvadást kaptam,hogy tönkrement az összes fogam. Szó szerint az összes...:((
Van a FLP(Forever)-nek egy fogkréme, azt próbáltad már?? Nekem nagyon bevált
Szia!
Egyszer a Reggeliben foglalkoztak ezzel a kérdéssel az rtl klubon. Ott azt mondták, hogy tengeri sóra cseppentsünk jó minőségű citromolajat, és ezzel mossunk fogat. Szerintem ez jó megoldás. Valamint a szódabikarbóna és citromlé keveréséről is hallottam már, ez egy habzó dolog lesz ezzel is meg lehet mosni a fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!