Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen házipraktikával fehérít...

Milyen házipraktikával fehérítsem ki a fogaimat?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem arra hogy 11ezerért vegyek házi villanófényes kütyüt, arra sincs hogy fogorvossal csináltassam meg. Házi praktikák érdekelnek, vagy egy jó fogkrém neve is megteszi, mert nekem ahány hónapom annyi féle fogkrémet próbáltam már ki. 2 éve bejött egy fogkrém ami 14 nap alatt drasztikus változást igért, vettem is, az eredeti fogkrém mennyiség harmada volt az egész tubus, fele levegő, 1500 ft. Semmit nem használt. Tippek?
2008. máj. 28. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos én sok különböző fogkrémet próbáltam, de egyik sem használt semmit és egy újságban olvastam, h szódabikarbónát kell a fogakra "kenni" és rajta kell hagyni egy kicsit, aztán le kell öblíteni. Kipróbáltam és használt! Az eredménye nem olyan tartós, de fehéredés látszik. Arra kell figyelni, h hetente 2x, esetleg 3x lehet használni, mert különben tönkreteszi a fogakat...
2008. máj. 28. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A mikrogyöngyös fogkrémek legfeljebb bőrradírnak jók, de ahogy az elöttem szóló is irta a szódabikarbóna remek erre a célra, de egy kicsit kiegészíteném, ugyanis meg kell dörzsölni kicsit a fogakat nem csak rákenni, az ígyekre vigyázni kell...és heti 1 alkalom ajánlott, 2 csak akkor ha nagyon muszály ugyanis túlzott alkalmazás kárt okozhat a fogzománcban, és ha nem hagysz időt a regenerálódásra, súlyos következményekkel járhat!

(ha nincs otthon, így konkrétan szódabikarbóna, a sütőrpor ajánlott)

Ha egyhébb és jobbízű megoldásra vágysz egy félbevágott eperrel dörzsöld át a fogaida, majd néhány mp. múlva öblícsd le. Ez fokozza a nyáltermelést, így gyorsabban távozik a lepedék, és megelőzi a fogkő kialakulását is...

2008. máj. 28. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
hypoval:XD
2008. jún. 1. 00:10
 4/5 anonim válasza:
53%

Szódabikarbóna.....:(((((---> Ifjú lánykoromban használtam, kéthetente egyszer talán....és olyan fognyaksorvadást kaptam,hogy tönkrement az összes fogam. Szó szerint az összes...:((

Van a FLP(Forever)-nek egy fogkréme, azt próbáltad már?? Nekem nagyon bevált

2008. jún. 2. 21:44
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Egyszer a Reggeliben foglalkoztak ezzel a kérdéssel az rtl klubon. Ott azt mondták, hogy tengeri sóra cseppentsünk jó minőségű citromolajat, és ezzel mossunk fogat. Szerintem ez jó megoldás. Valamint a szódabikarbóna és citromlé keveréséről is hallottam már, ez egy habzó dolog lesz ezzel is meg lehet mosni a fogat.

2009. febr. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!