Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Külsőre minden fiúnak bejövök,...

Külsőre minden fiúnak bejövök, de ha megszolalok mindenek vége!?

Figyelt kérdés

Jól nézek ki !

Általában minden fiú néz engem szemeznek/mosolyógnak/bókolnak....stb

De mikor hozzám szólnak és válaszolok nekik / szováltásba kerülünk.

Úgy veszem észre hogy valahogy megtörik a varázs ......

Talán az lehet az oka hogy az első kétt fogamból az egyik befele áll?

(olyan mintha nem lenne elől meg az egyik fogam ) PEDIG MEGVAN ! :D

Vagy mi lehet a baj? :/

Szerintem tök normálisan szoktam amugy beszélgetni kedves vagyok meg minden ....

#di?
2012. dec. 15. 06:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelek, hogy nem vagy valami nagy észkombájn.
2012. dec. 15. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Így indítottál: "Jól nézek ki!" Nos, én nem vagyok egy nagyon okoskodó ember, de ha másoknál, beszéd közben is így, ilyenfajta módon indítasz, akkor az nem mindig szerencsés. És ahogy írsz, abból is minden lerí. Gondolom, ezért írták sokan, hogy hiányzik belőled az intellektuális gondolkodás, az ész, az a plusz vagy épp teljesen átlagos vagy. Nem tudom, nem ismerlek, ne feledd, hogy akik itt válaszolunk, csak azok alapján tudunk elképzelni téged, amilyen információkat leírtál, és ahogy leírtad. Nekem ezek nem túl kecsegtetőek. Nekem gyönyörű barátnőm van, hosszú világosbarna haj, kék szem, nőiesen telt testalkat. Nyilván imádom a külsejét is, de elsősorban a belsejébe szerettem bele. A sokoldalúságába, a kedvességébe, a művészi gondolkodásába, sorolhatnám..Nem minden a külső. Számít, de nem minden. Amúgy meg kíváncsi lennék, arra a híres "gyönyörű" pofidra, ami minden fiúnak tetszik. :)
2012. dec. 15. 13:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!