Mitől volt az arcomon ismeretlen eredetű hosszú szőrszál?
Figyelt kérdés
Egyszer volt, tehát nem nő újra, de miért nőtt meg olyan hosszúra? Se férfi nem vagyok se hormonzavarom nincs. És észre se vettem, hogy növekszik, és egyszer csak 5 centi hosszú volt legalább. Pedig minden nap nézem magam a tükörben.2012. dec. 14. 10:56
1/5 anonim válasza:
néha megesik, nekem is volt már ilyen. kitéptem, nem csináltam belőle problémát... nem tudom min múlik.
2/5 anonim válasza:
naneee, hogy öt centit nem veszel észre. Nekem is szokott lenni, így 30 felett, de már tudom, hol nő és nézegetem. Ha már ki lehet húzni, kiszedem. Fogalmam sincs, miért nő.
3/5 anonim válasza:
Szerintem újra ki fog nőni, nekem időnként felbukkan egy 2 centis szőke szál a bal arcomon.
4/5 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen amit havonta vagy ritkábban de visszanő. Szerintem neked is vissza fog.
5/5 anonim válasza:
nekem is van 2, igaz nem ilyen hosszúak voltak, kiszedem amikor elkezd nőni, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!